Kinek kell a Terror Pláza?

2013. december 20. 09:36

Az, hogy a Sorsok Házának nevezett, a holokauszt áldozatainak szentelt öt milliárdos nagyberuházás kidobott pénz, már most tudható.

2013. december 20. 09:36
Hamvay Péter
Népszava

„Az, hogy a Sorsok Házának nevezett, a holokauszt áldozatainak szentelt öt milliárdos nagyberuházás kidobott pénz, már most tudható. Hogyan lehetne konszenzus nélkül a témáról beszélni, amikor konszenzus nincs és nem is volt? Schmidt Mária személye vörös posztó a baloldali-liberális értelmiség szemében, és Schmidt is megvan nélkülük. Íróasztalának fiókjában ott van a kész múzeum, a Terror Háza 2.0 terve, csupán formális konzultációra hajlandó, vagy arra sem. A témához értő történészek noha vannak néhányan, velük egyáltalán nem áll szóba. Nehezebb a Mazishisz helyzete, bár pontosan tisztában vannak azzal, hogy a Sorsok Háza a választási kampány része, az USA és a hazai zsidóság lecsendesítését szolgálja, mégsem fordulhatnak el azonnal a beruházástól. Hiszen nem tudnak róla semmit. De épp ezért nem maradhatnak túl sokáig némák sem, hiszen a fejük fölött készül apáik, nagyapáik emlékműve.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2013. december 20. 14:33
Igaza van a posztolónak: kidobott pénz és senkinek sem jó. Aki nem támogatja, az dühöng a pénz kidobásán, aki támogatja az meg azért dühöng, hogy nem az ő zsebébe megy a pénz.
berzsian56
2013. december 20. 12:19
Mit szeretnétek ,ötmilliárdot Erzsébet utalványba?
Peter8811
2013. december 20. 12:18
Ki fogja szétszórni ennek az elvtársnak a hamvait?
müller
2013. december 20. 12:06
Ha nem épülne semmilyen holokauszt-emlékház, akkor meg az lenne a baj. A balliberális értelmiségnek meg az a legfőbb baja, hogy nem ők csinálhatják meg és főleg hogy közben nem tudják majd olyan "hatékonyan" felhasználni az állam milliárdjait, mint ahogyan szokták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!