Mi mindent köszönhetünk az RTL-Klubnak?

2013. május 27. 12:03

Az elmúlt 16 évben adásba került népbutító műsoraikat még a teljesség igénye nélkül is nehéz felsorolni.

2013. május 27. 12:03
Jurenkó Ferenc
Jobbegyenes

„Mielőtt felpattannánk a karosszékből és sebtiben elkezdenénk segíteni pakolni az RTL Klub székházában, érdemes visszatekinteni, hogy mit adott nekünk a napjainkban legnépszerűbb TV-csatorna.

Az elmúlt 16 évben adásba került népbutító műsoraikat még a teljesség igénye nélkül is nehéz felsorolni, de azért a »gyöngyszemeket« érdemes felidézni. Bizonyára sokan emlékeznek még a Balázs és a Mónika showkra.  Ezekben a kiváló produkciókban, a munkából fáradtan hazatérő polgár minden délután szemtanúja lehetett, amint társadalmunk többségében kevésbé iskolázott tagjai élő adásban némi szóváltás után kiverték egymás fogát.

Megörvendeztetett továbbá minket az RTL Klub a valóságshowival is. Az öt szériát megélt Való Világ a hazai televíziózás egyik legkártékonyabb műsora volt. Bűnözők, repedtsarkú prostituáltak és különböző kétes alakok  hónapokig tartó fetrengését követtették nyomon a TV nézők nap mint nap. Menekülni sem lehetett előlük, mert az emberre úton útfélen az éppen aktuális VV-akárki mosolygott. És, hogy miért volt olyan kártékony ez a műsor? A tinédzserek jelentős részének a szemében a műsorban szereplő nímandok lettek a példaképek. Róluk lehetett mindenhol olvasni, még a csapból is ők folytak és sajnos folynak a mai napig is. Az igazi büszkeségeink sportolóink, színészeink, művészeink a háttérbe szorultak. Azért valahol nagyon szomorú, hogy a mai tizenévesek egy jókora hányada fejből felsorolja a Való Világ utolsó szériájának a szereplőit, míg mondjuk Gyurta Dánielről, Cseh Laciról vagy éppen Rudolf Péterről még csak hírből sem hallottak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagramor
2014. október 07. 12:30
és ne felejtsük ki a kereskedelmi tévék híradóit sem: - halálos baleset történt az M6-os bevezető szakaszán - feldarabolta és megette élettársát nagyharsánypusztai férfi - félnek a romák az újabb szörnyű gárda-vonulás miatt - obama egymás utáni két nap ugyanazt az inget viselte - kis ganajtúró bogár született a nyíregyházi vadasparkban az ember nézi a híreket, és ahelyett, hogy tájékozódna, folyamatosan butul ettől a sok szarul megszerkesztett, túllihegett "hírtől".
ballada
2013. június 05. 09:16
TAKNYOS GYEREKEK AHOGYAN A SZÜLEIKET MEGALÁZZÁK SEMMI TISZTELET A SZÜLŐ IRÁNT,HÜLYE SZÜLŐ MEG MAJDNEm KINYALJA HÜLYE BINKÓ GYEREKE SEGGÉT .Nos az rtl tv ezek a műsorokat nyomja főműsorokban,sex ital drogceleb műsoraiban,feleséget keres műsorok csak a sexről szólt ..
gelcselszi
2013. június 05. 09:16
Szégyenletes dolgai voltak az RTL Klubnak, szégyenletes színvonal nélküli műsorok. Nem kár értük.
nucklear3
2013. június 05. 09:13
Nagyon remélem, hogy ezt a Reklámadót legalább teljes körűen véghez viszi Orbán. Hadd sírjanak a büdös prolik : D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!