D. Tóth Kriszta a kiszivárogtatással kívánt nyomást gyakorolni

2013. január 05. 17:39

Az MTVA sajnálatos és nem túl elegáns lépésnek tartja, hogy kiszivárgott a műsorvezető „búcsúlevele”, amelyet stábjának írt.

2013. január 05. 17:39
MTVA
MTI OS

Az MTVA vezetése hetek óta folyamatosan egyeztet D. Tóth Kriszta műsorvezetővel műsora folytatásáról és a közmédiában várható jövőjéről. 

Az MTVA sajnálatos és nem túl elegáns lépésnek tartja, hogy kiszivárgott a műsorvezető »búcsúlevele«, amelyet stábjának írt. Az MTVA tartja magát ahhoz a pénteki megállapodáshoz, hogy hétfőn - a D. Tóth Krisztával előre egyeztetett beszélgetés után - tájékoztatja a nyilvánosságot. 

Az MTVA úgy ítéli meg, hogy D. Tóth Kriszta a kiszivárogtatással a médián keresztül kívánt nyomást gyakorolni a döntéshozókra, és az sem kizárt, hogy esetleg egy másik televíziós csatornánál kívánja folytatni pályafutását.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chinasky
2015. január 22. 16:34
bírom ezt a kényszeres nermagyarázatot, ami kezd beépülni, minden általuk mozgatott rendszerbe. egy ner-es ha fingik a temetésen, azt is ráfogja a halottra. :D:D
chinasky
2015. január 22. 16:34
ezekszerint rendszeresen nézted az adásokat, amiben benne volt. :D
chinasky
2015. január 22. 16:34
akkor te parafenomén vagy. másodpercek alatt analizálod az emberi lelket, plusz hozzácsapod a társadalmi beágyazottságát is...gratulálok.
himitsu
2014. május 24. 16:32
igen. Ez üzleti titok lehet, a legtöbb munkahelyen tiltják. Bármelyik multinál, ha ilyet írsz, repülsz, s ha szerencséd van, még megvárják a felmondásod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!