Tél tábornok a kormányülésen

2012. november 23. 14:47

A Nemzeti Ügyek Kormányának újabb sikere: megnézték a naptárat!

2012. november 23. 14:47
Nyüzsi
HVG

„Most az történt, hogy a kormányban valaki megnézte a naptárat, és rájött, hogy közeleg a tél. Ami roppant dicséretes, még sem ülhet az egész kormány november derekán fürdőruhában és importált vietnámi papucsban. Ám nem álltak meg itt, hanem tüstént intézkedtek, hogy ebből a tudásból a társadalom egészének haszna származzon, és lehessen valamit kommunikálni is.

Nosza, kineveztek egy télügyi kormánybiztost. Mondjuk, nem kellett messzire menni érte, mert a kinevezett kormánybiztos az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője, akinek amúgy is munkakörébe tartozik a rendkívüli helyzetekben való intézkedés, de az nem hangzik olyan jól, és persze nem lehet sajtótájékoztatón bejelenteni, hogy innentől már arra is van ember, hogy »koordinálja a téli időszak társadalmi problémáival kapcsolatos feladatokat«. Ami konkrétan azt jelenti, hogy az illető »állandó kapcsolatban lesz minden érintett hatósággal, minisztériummal«.

A hatóságokkal való állandó kapcsolatban levést – mint ahogy azt Giró-Szász Andrástól megtudtuk – az indokolja, »a tél komplex társadalmi probléma«.

Azt a mindenit, esküszünk, mi azt hittük, hogy egy évszak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2012. november 24. 16:44
Sóbányába vele, ahol jó mélyre vághatja a csákányt annak érdekében, hogy latyakos időben a csengős csikó húzta kis szánunk nagy vidáman futhasson.
nyugalmazott tanár
2012. november 24. 07:02
Pár évvel ezelőtt még megállt az élet a fővárosban és az utakon, ha lehullott pár cm. hó. Amikor a kormány azokat a korábbi polgárháborús viszonyokat akarja megelőzni, amibe akkor kerültünk, miért kell ezen élcelődni. Inkább várjuk meg, mire mennek. Remélem lesz értelme a felkészülésnek.
Fakutya tizedes
2012. november 23. 21:46
Ezek a hávégések szoktak faszpumpázni?
Samsa
2012. november 23. 18:47
Figyelj fasszopó, a terelés koronázott királya te vagy itt a mandin, úgyhogy ha mégegyszer magadhoz mersz hasonlítani, a sípcsontodból fogok nyakkendőt kötni rád.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!