Egy cigány, egy király

2012. november 02. 10:40

Ismét teljes fegyverzetben menetelnek a politikai korrektség képmutató katonái. A célpont és az áldozat ezúttal Jeszenszky Géza, hazánk oslói nagykövete.

2012. november 02. 10:40
Csermely Péter
MNO

Rávitték a csendes tanárember mellkasára a lézerpöttyöt, nyílt levelet írnak, tiltakoznak, felháborodnak, elhatárolódnak, azonnali menesztést követelnek, s ugyanezt teszik politikai cafrangjaik is, a Demokratikus Koalíció, az LMP meg mindenféle futottakmég-szervezetek, hideg és meleg aktivisták. Tanárok és diákok követelik a rémisztő egyetemi jegyzet visszavonását, bezúzását, egyszerre téve tanúbizonyságot lángoló politikai elkötelezettségükről és a témát érintő tudományágakban való teljes járatlanságukról.

Süt a nap, ezért világos van. Ezt vetette papírra Jeszenszky Géza, nélkülözve minden eredetiséget. Leírt egy sokszor adatolt evidenciát, s levont belőle egy magától értetődő következtetést. Az ő megfogalmazásában ez így hangzik: »azért van, hogy olyan sok roma szellemileg leépült, mert a roma kultúrában megengedett, hogy testvérek vagy unokatestvérek házasodjanak, vagy akár anélkül szexuális életet éljenek egymással«. A kiindulópontot, miszerint »a roma kultúrában megengedett, hogy testvérek vagy unokatestvérek házasodjanak, vagy akár anélkül szexuális életet éljenek egymással« (és tegyük hozzá: utódokat nemzzenek), sokan leírták már Jeszenszky Géza előtt, néhány perces kutatással bárki találhat ilyen forrásmunkákat, a Magyar Nemzet is talált. A pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem 1994-ben megjelent, Tanulmányok a romológia köréből című válogatáskötetének egyik dolgozata éppen erről szól. A szerző, Jakab Istvánné egy Somogy megyei településen 24 cigány család életét tanulmányozva 15 esetben derített fel rokonházasságot, s a gyermekeket vizsgálva megállapította, hogy majdnem minden rokonházasságra esik valamilyen fogyatékos. Ez a kötet azóta is háborítatlanul pihen a könyvespolcokon, sem a Janus Pannonius Tudományegyetemet, sem Jakab Istvánnét nem vádolta senki soha rasszizmussal, ez kizárólag Jeszenszky Géza osztályrésze lett. Holott a Jeszenszky-idézetben a kiindulópontból levont konklúzió, mármint hogy a rokonházasságokból, illetve a rokonok egymás közötti szexuális kapcsolatából született gyermekek között sok a szellemileg leépült, szintén banális. Ugyanis nem lehet másként.

Ha Jeszenszky Géza itt téved, akkor a genetika néven ismert tudományág egyik alaptétele, s vele együtt az egész genetika megdőlt. De nem téved. Szükségképpen igaz a következtetés, akár az érintett cigány családokról van szó, akár az európai királyi házakról, ugyanis a jelenség, miután a kiindulási alap itt is sokáig fennállt, ez utóbbiak körében is értelemszerűen kimutatható volt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jobbos ifjú
2012. november 03. 02:32
Hogy is mondta a Millán Ungváry Rudi bácsi 23-án? Fasisztoid kormány? Mit is szokott írni az Amcsi Népszavában a jó bartus? Klerikálfasiszta diktatúra? Hát igen! Az ember érzi a bőrén minden nap a tomboló fasizmust, amíg a libsi "jogvédők" folyamatosan kavarhatják a szart és egyszerűen senki nem teszi őket helyre. Tényleg így néz ki egy diktatúra, ami mindent megtesz, hogy leszámoljon az ellenfeleivel.
torresG4
2012. november 02. 21:38
magyarország kéttucat nemzetisége közül a belterjes szaporodás csak a cigányokat és a zsidókat érinti, annak minden hátrányos genetikai következményeivel.....ezért van ez a jeszenszki ellenes, cionista gyűlöletkampány.
birkakaka
2012. november 02. 21:06
Kis falunkban testvérkapcsolatból születtek rajkók.Mindegyik értelmi fogyatékos és azoknak a gyermekei is szellemileg,testileg nem százasok.Egyszóval példa van arra amit Jeszenszky jóindulatúlag leírt.Viszont azt látom hallgatnak a genetikusok akár a holokamú kutatók.Hiszen jól tudják ha igazat szólnának ebben a témában ma, leírt, állástalan emberek lennének.Hallgatnak vagy hazudnak!Ez ma Magyarország ez ma Európa.Márpedig ha ez akkor nem kérek belőle!Nem polkorrekt nyilatkozatok fogják megoldani problémáinkat hanem az ha a valós dolgainkkal szembenézve nevén nevezzük azokat.
ottapont
2012. november 02. 21:02
Azok akik minden hatalmukat és befolyásukat latba vetik hogy szőnyeg alá seperjék a problémát éppen azoknak a védtelen cigány gyerekeknek, nőknek ártanak a legtöbbet akiket a családon belüli erőszak, vérfertőzés megnyomorít. Lelkük rajta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!