Magyar tévé, „szeretlek”!

2012. április 21. 17:46

Bíztam benne, hogy az egyetlen regnáló magyar profi ökölvívó világbajnok világbajnoki címmérkőzését is figyelemmel követhetem a közszolgálatin. Hát, nem!

2012. április 21. 17:46
Balogh Zoltán
vagy.hu

„Az utóbbi időben már-már gyengéd érzelmeket kezdtem táplálni a királyi tévé iránt, visszavették a Forma1 közvetítését, magyar foci bajnokikat nyom a csatorna, az pedig csak természetes, hogy az olimpiát, a különböző labdajátékok világeseményeit szintén a M1-en lehet figyelemmel követni. Így van ez jól, ezt a csatornát fogják a legtöbben.

Bíztam benne, hogy az egyetlen regnáló magyar profi ökölvívó világbajnok, Balzsay Károly Dimitri Sartison elleni, április 21-én megrendezésre kerülő WBA (Boksz Világszövetség) nagyközépsúlyú világbajnoki címmérkőzését is figyelemmel követhetem a közszolgálatin. Hát, nem!

Mielőtt elvakult bokszfanatizmussal vádolnának, s azt vetnék szememre, hogy a bunyó nagyon marginális dolog, csak emlékeztetőül, az egykori Felix Promotion Balzsaytól eredményekben jócskán elmaradó öklözőkkel gálánként másfélmilliós nézettséget produkált évekkel ezelőtt az egyik kertévén.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2012. április 23. 21:01
Ez már valami! Hiányolják a magyar sport-aktualitásokat az állami tévécsatornákon! És nem azt feszegetik, hogy mi szükség is van rájuk... Bár a kérdés megmarad: most a folyamatos Fidesz-választási kampány miatt kell fizetni milliárdokat? Vagy a bokszmeccsek miatt? Vagy a fehérvári focimeccsek miatt?
kamasuka
2012. április 23. 12:07
Bolgár foci sincs. És?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!