Kövér és haverjai

2012. március 20. 07:30

Érdemes elgondolkodni azon, hogy valójában kik is az apák és kik az ő valódi örököseik.

2012. március 20. 07:30
Tóth Ákos
Tóth Ákos
NOL
„Miközben Németország államfője egy bizonyos Gauck nevű férfi lett, aki nagyon sokat tett a Stasi-iratok nyilvánosságáért, addig Magyarországon a házelnök – titkosszolgálati tótumfaktum, aki hol illetékes miniszter, hol az aktuális titkosszolgálati főnök megfigyelőinek barátja vagy jó, engedjük meg: ismerőse –, mindent megtesz azért, hogy az ügynökakták sose kerüljenek nyilvánosságra. Kövér László szerint már nincs is olyan titok, amiről eddig ne lebbent volna föl a fátyol, és téved, aki szerint a környező országok ebben az ügyben bármit jobban csináltak volna nálunk. (...)

A Fidesz pedig Nemzeti Emlékezet Bizottságot hoz létre, hogy az nevezze meg a kommunista diktatúra vezetőit. Nem lesz nehéz dolguk: kérdezzék meg Orbán Viktor barátait, Pozsgay Imrét és Szűrös Mátyást. Utóbbi egészen különös perspektívából képes megvilágítani bizonyos történelmi eseményeket: emlékezete szerint ő még a moszkvai nagyköveti rezidencián is kiült a kertbe, hogy Istennel beszélgessen. Hűha. Igaz, ott talán nem volt poloska. Lám, nekik már megbocsátottak. Az a szűk kör is, amely Boross szerint sérült lelkekből áll, bizonyosan szeretne megbocsátani – csak azt is tudni szeretné, hogy kinek és miért kell. Kövér és haverjai szerint ehhez nekik nincs joguk. E ponton érdemes elgondolkodni azon, hogy valójában kik is az apák és kik az ő valódi örököseik.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feyszáll
2012. március 20. 11:11
Kik bábáskodtak a belügyi iratdarálásoknál? Kövér és társai? Én forditva tudom.
Feyszáll
2012. március 20. 10:40
Pozsgay és Szűrös Mátyás hány embernek verte le a veséjét, hánynak tört szét üvegcsövet a péniszében gumibottal?
Soma
2012. március 20. 08:44
Mai történet! Schiffer aljas kérdésnek tartotta, hogy igaz-e, ami szerint a régi rend működtetője volt a nagyapja? Erről ennyit.
*ufó*
2012. március 20. 08:36
apák & fiúk Papa! Papa! - kiabál a fiú a kertből. - Most lopták el a kocsinkat! - Láttad, ki vitte el? - Igen! Egy kibaszott kommunista! - Felismernéd? - Nem, de felírtam a kocsi rendszámát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!