Megszólalt a Freiburg vezetése Sallai jövőjéről

2024. július 08. 14:55

Ami biztos: a nyáron távozik a német első osztályú Freiburgtól az 52-szeres válogatott támadó. Irány a Premier League?!

2024. július 08. 14:55
SALLAI Roland

Nyitókép: Gyakori freiburgi jelenet, Sallai Roland gólöröme Fotó: MTI/EPA Szilágyi Anna

***

Mivel Sallai szerződése 2025. június 30-án jár le a Freiburgnál, a klub csak abban az esetben tudja kiemelt áron eladni a futballistát, ha idén vevőt talál rá. Erre azért is nagy esély kínálkozik, 

mert az Európa-bajnokságon ő nyújtotta a legjobb teljesítményt a magyar válogatottban,

másrészt (a SkySport német kiadása szerint) Jochen Seier sportigazgató megerősítette: mindenképpen Roland eladásában gondolkodnak, és már keresik is a támadósorba az utódját. Fentiek is az oka annak, hogy az újdonsült vezetőedző, Julian Schuster már nem is tervezi a közös munkát Sallaival.

SALLAI Roland
A Skócia elleni kontra és a remek gólpassz (is) feledhetetlen volt! Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Sallai Roland 2018 nyarán igazolt a Freiburghoz és remek klubszezont hagyott maga mögött: 38 tétmérkőzésen 8 gólt és 5 gólpasszt jegyezhettünk fel a neve mellett. A játékos már korábban nyilatkozta: 

álmai netovábbja egy Premier Leauge-ben szereplő klub szerződésajánlata lenne,

ám egyelőre annyi biztos: az olasz Bologna és egy meg nem nevesített spanyol együttes érdeklődik utána. (A Serie A nem lenne teljesen ismeretlen honfitársunk számára, hiszen a 2016-17-es idényben a Palermo futballistája volt). Erre szokták azt mondani: kíváncsian várjuk, mit hoz a jövő!

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. július 08. 22:03
Inkább Olaszország. PL-ben ledarálják és Rossinak lesz még egy gondja!
Interista
2024. július 08. 16:30
A spanyol liga sokkal inkább neki való, mint az angol. A PL kifacsarja a játékosokat. Szoboszlai is leépült, pedig ő erősebb fizikumú. Bilbao, Sociedad, Sevilla, Betis, Girona, Villareal, Ath.Madrid . Ezen csapatok bármelyikénél jó helyen lenne.
Camael
2024. július 08. 15:29
le akalappal a Mandi előtt, olyan zseniális itt az űjságságírás ,hogy a semmiből teremti a valamit, nem számolom össze a karaktereket, de a lényeg hogy Sallai nem marad a régi csapatában
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!