Románia
ÉLŐ
Hollandia

A kórházból üzent Varga Barnabás barátnője: „Vár rá egy kis pihenő, de rendben lesz!”

2024. június 24. 18:41

A csatár szerencsére jobban van, hétfőn sikeres műtéten esett át.

2024. június 24. 18:41
null

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Mandiner beszámolt róla, Varga Barnabás komoly fejsérülést szenvedett a magyar-skót Eb-mérkőzés 68. percében: az ütközés következtében több csont is eltört a támadó arcában.

Ezt is ajánljuk a témában

A Bild szerint Varga Barnabás barátnője, Laura is a stadionban volt, és a lelátón élte át a sokkoló pillanatokat, amikor a Ferencváros támadója eszméletlenül feküdt a stuttgarti gyepen.

A csatár barátnője közösségi oldalán üzent a műtét után:

A német lap felidézte Szoboszlai orvosi ellátási protokollra vonatkozó kritikáját: „Nem értem, hogy működik ez a protokoll, hogy a mentősöknek nem szabad futni vagy a hordágyat nem szabad behozni. Az egész kispadunk tolta be az összes mentőst, akit csak lehetett, meg berángattam a hordágyat, mert nem hiszem, hogy ilyenkor a protokoll bármit is számít” – nyilatkozta a magyar csapatkapitány.

Ezt is ajánljuk a témában

Az UEFA hétfő délután kiadott egy közleményt, miszerint nem hibázott az orvosi stáb Varga Barnabás ellátásakor.

A szövetség álláspontjáról ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:05
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­­k­­­e­­l­­d­­ ­­a­ ­s­­z­­e­x­­­i­­­ ­­­p­­u­n­­c­i­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
pipa89
2024. június 25. 05:16
Maradéktalan, mielőbbi gyógyulást!
anegy_
2024. június 24. 23:50
Ez a hír megnyugtató! Mielőbbi teljes felépülést kedvese támogatásával.
Kétes
2024. június 24. 20:47
Mindenek előtt jobbulást Barninak! Ha alaposabban megnézükk Varga Barni horrorsérülése előtti pillanatfotót, akkor látható, hogy 1./ Barni már természetellenes (kibillentett) testtartásban van, mert ketten is lökték. 2./ A kapus pedig már azt megelőzően eltalálja balkezével Barni arcát, hogy jobbkézzel elütné a labdát. +1 Arról nem is beszélek, hogy a skót kapus szándékosan akarta távol tartani Barnit a labdától. Összegezve 2-3 tizenegyest érő szituáció is benne volt a dologban. A kapust pedig utólag is eltiltással kellene sújtani, szándékos szabálytalanság miatt! Kérdések: 1./ Mit mond a szabálykönyv a kapus szabályosnak tekinthető közbeavatkozásáról. 2./ Mit mondott a VAR-szoba. A kiírás szerint vizsgálták az esetet. 3./ Kért-e az MLSZ vizsgálatot az ügyben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!