Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Vérlázító videón, ahogy kényelmesen sétafikálva indulnak az orvosok ellátni a földön fekvő Varga Barnabást

2024. június 24. 07:16

A magyar játékosok és a stáb is kétségbeesetten hívott segítséget a magatehetetlenül fekvő játékoshoz.

2024. június 24. 07:16
Scotland v Hungary - EURO 2024

Nyitókép: Gokhan Balci / ANADOLU / Anadolu via AFP

Mint ismeretes, Varga Barnabás horrorisztikus sérülése miatt megszakadt a magyar-skót Eb-mérkőzés a 68. percben, miután a magyar játékosok kétségbeesetten hívtak segítséget a magatehetetlenül fekvő játékoshoz.

Az argentin bíró azonnal jelezte, hogy baj van, Kerkez és Szoboszlai szaladt oda elsőként Vargához. Szoboszlai a meccs utáni nyilatkozatában azt mondta, „ezt nem kívánom senkinek [...] látni is elképesztő volt, beleégett a szemembe”.

A magyar stáb is hamar odaért, stabil oldalfekvésbe helyezték Vargát, majd jelezték, hogy komolyabb egészségügyi ellátásra van szükség, és itt kezdődtek a gondok.

Az egészségügyisek ugyanis nagyon lassan érkeztek, a játékost eltakaró rendezők is gyorsabbak voltak, a hordággyal is késlekedtek, a magyar csapatkapitány maga rohant oda, hogy sürgesse őket.

A meccs végén a lomhaságot így értékelte Szoboszlai: „Nem értem, hogy működik ez a protokoll, hogy a mentősöknek nem szabad futni vagy a hordágyat nem szabad behozni. Az egész kispadunk tolta be az összes mentőst, akit csak lehetett, meg berángattam a hordágyat, mert nem hiszem, hogy ilyenkor a protokoll bármit is számít”.

A legfrissebb információk szerint Varga arcában több csont is eltörött, továbbá agyrázkódást is szenvedett. A meccs hátralévő részében Csoboth Kevin egy rekordnak számító góllal megvédte a továbbjutásnak a reményét.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 15:02
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­é­­k­­e­l­­d­­­ ­a­­­ ­­s­­z­e­­x­­­i­­­ ­p­­u­­n­c­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Chardonnay99
2024. június 24. 17:08
Egy újabb példa arra, hogy a Nagy Szuper Nyugat lépésről-lépésre rombolja le saját nimbuszát, felsőbbrendűségét, ez egy újabb példa, sok volt már és sok lesz még. Jellemző a németek iránti talpnyalásra, hogy az Indexen már találtak "szakértőt", aki megmagyarázza, hogy nem szabad futnia a mentősnek.
tamagaba
2024. június 24. 15:53
Egyébként meg nem kéne annyit szinészkedni Jászai Mari díjas művész urak Emiatt senkisem veszi őket komolyan első pillantásra
CirmoS
2024. június 24. 11:09
A tetves, Soros gecicsürhe úgy gondolta, hogy , ráér ' ellátni Vargát. A saját szarában vergődő, pelenkázásra szoruló Soros úgy fog MEGDÖGLENI, hogy a magyarok folyamatosan pofán basszák ezt az ócska tetvet és retkes csicskáit! Ideértve az itthoni cselédeit! A német buzicsürhe ( válogatottnak csúfolják ) úgy beszart a magyar válogatottól, hogy a tetves holland buzi bírót meg kellett vásárolni! Ennyit a gennyes kellés Soros- DS csürhéről!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!