Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Horvát politikai elemző: Orbán az EU legsikeresebb diplomatájának bizonyult

2024. július 04. 19:46

Őszintén beszélt a magyar miniszterelnökről Zarko Puhovski.

2024. július 04. 19:46

A nyitókép illusztráció. Fotó: Benko Vivien Cher / Miniszterelnöki Sajtóiroda

A Jutarnji.hr Zarko Puhovski politikai elemzőt idézte, aki közölte, Orbán Viktor tegnap az Európai Unió legsikeresebb diplomatájának bizonyult.

Az elemző azt is elmondta, hogy a magyar kormányfő a Zelenszkijjel folytatott kétórás beszélgetés során arra jutott, hogy a békekötés előtt napirendre kell tűzni a fegyverszünet elérését. A Mandiner arról is beszámolt csütörtökön, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök kissé hűvös találkozóról számolt be Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel, aki „nem volt lelkes” a „béketervétől”.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:29
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­e­l­­­d­ ­­a­ ­­s­z­­e­­­x­i­ ­­p­u­­­n­­­c­­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
falcatus-2
2024. július 04. 21:10
"a tűzszünet Ukrajnában lecsillapítja a háborút szító hisztériát Európában,..." épp ez az amit nem akar a háborús uszítók közül senki Leküzdhetetlen problémát az jelenti számukra, hogy a tűzszünetet követő 36 órában felszámolhatják Zelenszkij rezsimjét, mégpedig nem békésen. A katonákat haza kell engedni a családjaikhoz némi szabadságra és nincs ember és ígéret amivel újra vissza lehet terelni a frontnak még a közelébe sem. Ez még a jobbik eset, de nagy a valószínűsége egy belső leszámolásnak is.
robertdenyiro
2024. július 04. 20:50
Több, mint meglepő. Az eredeti elemzői vélemény talán legérdekesebb része, alább (hevenyészet google fordításban, de a lényeg így is érthető). A globállibshit mainstreamtől ezidáig semmi hasonlót nem láttam, az efféle vélemények tiltólistán voltak. Valami megváltozott? "Szarajevóban voltam a város ostroma alatt, és egy kolléga akkor azt mondta, hogy egy óra fegyverszünet két élet megmentését jelenti. És ez a legfontosabb. Nem vitás, hogy Putyin agressziót követett el Ukrajna ellen, de ez nyilvánvaló hogy nincs kilátásban katonai megoldás, és most zárójelbe kell tenni az igazságszolgáltatást, és azt kell mondani, hogy az igazságszolgáltatás minimális feltétele az, hogy ne gyilkoljunk, majd meglátjuk” – hangsúlyozza Puhovski, aki szerint a tűzszünet Ukrajnában lecsillapítja a háborút szító hisztériát Európában, és csökkenti a nyomást a kötelező katonai szolgálat bevezetésére és a hadsereg magasabb juttatásaira"
llnnhegyi
2024. július 04. 20:46 Szerkesztve
Jeszenszky Géza az ATV ben. Bidenhez hasonló
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!