Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Rossi: Sok idióta ül a billentyűzet mögött

2024. június 19. 08:41

A kapitány megvédte a játékosát.

2024. június 19. 08:41
GULÁCSI Péter; ROSSI, Marco

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Marco Rossi egy kellemetlen incidensről beszélt nyilvánosság előtt a tegnapi nap folyamán, a csapat termetes támadóját, Ádám Martint ugyanis méltatlan támadások érték a testalkata miatt.

„Ami az Interneten kering, sok idióta ül a billentyűzet mögött. Nem tudjuk befolyásolni, mit gondolnak, írnak, de 

amikor megsértik a játékosokat, elfogadhatatlan. 

Tiszteletlenség. Rendkívül kellemetlen, ami történt vele. 

A testfelépítése olyan, amilyen, genetika. Reméljük, gólt fog lőni az Eb-n!

 Nem hiszem, hogy megérintette volna a kritika. Kivételes srác, boldogok vagyunk, hogy itt van a keretünkben” – mondta a mester.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 


 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:12
🍓 ️ ­É­r­t­é­­k­­­e­­l­d­ ­­a­­ ­s­­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­­u­­n­­­c­­­i­­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
pollip
2024. június 19. 10:29
Úgy általában is igaz
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. június 19. 09:46
Dagda akit rendszerint határozott névelővel, a Dagdaként emlegetnek, harcos, kézműves, varázsló és mindentudó uralkodó egy személyben. Vagyontárgyai közé tartozik a híres üst, két csodadisznó az egyik egyfolytában fő, a másik pedig még életben van és az örökké gyümölcstől roskadozó fák. Furkósbotja olyan óriási, hogy kerekeken vonszolják, és olyan mély barázdát húz maga után, hogy az jelöli ki a tartományok határát. Mérete és hatóereje párhuzamot sugall a gall isten, Sucellus hosszú nyelű kalapácsával és a skandináv Thor kalapácsával. A Dagda egyes történetekben más neveken is felbukkan: Eochaid Ollathair ("mindenek atyja"), Ruad Rofhessa ("nagy tudású úr") és Derigderc("vörös szem",azaz a Nap) ..
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. június 19. 09:41
ugye azért azt elmondhatjuk, hogy abban a bajnokságban, ahol focizik a fizikai paraméterei jócskán az átlag fölé emelik szerintem a svájc elleni betli és lófasz teljesítmény után nem kéne őt kiemelni - Rossi meg kicsit legyen kritikus értem é, hogy anyagi tigrisként védi a "fiait" de svájciak elleni teljesítmény a 60 percig egy nagy lófasz-picsa volt. utána a német orbán wili bebiztosította a svájciak győzelmét MOST MÁR MINDEN MINDEGY ALAPON KELL KIMENNI ÉS HALÁLIG HARCOLNI, REMÉLEM MA NEM KELL CSALÓDNOM HA KI IS KAPTOK, ARRA HAD LEHESSEK BÜSZKE - HA GYŐZÜNK BEBASZOK MINT A SZAMÁR ÉS BÜSZKE IS LESZEK
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!