Orbán Viktor elárulta, mire mondta neki Schwarzenegger, hogy ne csinálja többé (VIDEÓ!)

2024. október 18. 09:25

A Terminátor után most egy 31-szeres világbajnokkal ment edzőterembe a miniszterelnök.

2024. október 18. 09:25
ORBÁN Viktor

Nyitókép, fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint arról a Mandiner is beszámolt, a közelmúltban Sukorón átadták a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémiát. Az alkalmon Orbán Viktor is beszédet mondott.

Ezt is ajánljuk a témában

Az ünnepség keretében a névadó természetesen körbevezette a miniszterelnököt a világszínvonalú intézményben, így többek között meglátogatták a konditermet is.

ORBÁN Viktor; Arnold SCHWARZENEGGER
Orbán Viktor és Arnold Schwarzenegger: a megbeszélés és a szelfi után a közös edzés sem maradhatott el! Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktorról köztudott, hogy nem is olyan régen jó barátjával, a Terminátorral, Arnold Schwarzeneggerrel is találkozott, sőt együtt is edzettek.

Ezt is ajánljuk a témában

Ennek kapcsán a miniszterelnök Kovács Katalinnak elárulta (miután a háromszoros olimpiai bajnok egy 12 ilogrammos kettlebellel szerette volna megajándékozni), hogy a TEK-esektől tanulta meg a sporteszköz használatát, ám azt is elmondta:

Ez a súly a gyerekszakosztályé. Én a 24 kilóssal dolgozom, amikor nem hoznak ki a sodromból. De azt mondta Schwarzenegger, hogy ezt hagyjam abba, mert kisebbel kell edzeni” 

A kettlebell nem más, mint egy markolattal ellátott vasgolyó. A miniszterelnök magának állította össze a gyakorlatsorozatát, amit 16 és 24 kilós vasgolyókkal végez.

Az alábbi TikTok-videóban pedig megtekinthető, hogy Orbán Viktor miről beszélgetett Kovács Katalinnal az edzőteremben:

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bi Tang Tomee
2024. október 18. 10:29
Az már soxor kiderült, hogy Orbánnak vasgolyói vannak
kir2vik
2024. október 18. 10:22
Minden kőműves 25 kilós zsákokkal "edz" minimum. Miért ne bírná egy vidéki gyerek, aki sportolt is?
files32
2024. október 18. 09:37
24 kilóssal, ja mesélj még. 😱😱😱
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!