Marco Rossi kulcsembere: Valami megváltozott, de ez nem tartozik a nyilvánosságra

2024. október 07. 15:53

A szövetségi kapitány szerint ez soha többé nem fordulhat elő.

2024. október 07. 15:53
ROSSI, Marco

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Ötvenedik Bundesliga-meccsén szerepelt a hétvégén Schäfer András. Ennek apropóján interjút adott a Nemzeti Sportnak.

„Hazai pályán a BL-döntős Dortmund ellen értem a mérföldkőhöz, ám az is eszembe jut, hogy már a hetvenötödik-nyolcvanadik meccsemnél kellene tartanom, csak a sérülések megakadályoztak benne. Ezzel együtt hálás vagyok azért, hogy azután, amin átmentem, ma ismét alapember vagyok egy Bundesliga-csapatban. De hogy őszinte legyek, jobban várom, hogy a válogatottban elérjem az ötvenes számot” – mondta Schäfer.

A lap felidézte Marco Rossi azon kijelentését, miszerint voltak olyan események az Eb-n, amelyek a szándékai szerint soha többé nem fordulhatnak elő újra. A szövetségi kapitány azonban nem szolgált konkrétummal, így a lap többek között erről kérdezte Schäfer Andrást.

„Érezhető volt, hogy valami megváltozott, és az sem titok, hogy magunk között dolgozunk azon, hogy rendbe tegyünk mindent.

Ám ennél többet biztosan nem akarok erről mondani, mert ez nem tartozik a nyilvánosságra, magunk között kell megbeszélnünk, hogyan kell folytatnunk a közös munkát.

Ez sem megy hirtelen, csettintésre, és végső soron az eredmény a legfontosabb, azt kell elérnünk” – mondta a középpályás.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2024. október 07. 15:56
Jön a sokadik bőr.Uncsi már az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!