Már a szurkolók sem bíznak a magyar válogatottban? Erre a végeredményre számítanak a legtöbben!

2024. október 11. 16:08

Hollandia ellen 40 éve nyertünk utoljára, a leghosszabb nyeretlenségi sorozatot is az Oranje ellen tartja a magyar válogatott, nem csoda, hogy a magyar drukkerek sem bíznak még egy bravúros pontszerzésben sem!

2024. október 11. 16:08
ROSSI, Marco

Nyitókép, fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

***

A magyar válogatott a nyári Európa-bajnokság utolsó mérkőzése, Skócia bravúros legyőzése (1-0) után kisebb hullámvölgybe került, hiszen senki nem számított arra, hogy Németországban súlyos, 5-0-s vereséget szenvedünk, majd Bosznia-Hercegovina ellen is (0-0) gólképtelenek maradunk a Puskás Arénában. 

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón

Marco Rossi szövetségi kapitány is a hollandokat tartotta esélyesebbnek, de azt is elárulta: a korábbinál nagyobb rendet és fegyelmet is megkövetel a labdarúgóktól.

A péntek este 20.45-kor kezdődő Nemzetek Ligája-találkozóra ugyan – szokás szerint – telt ház előtt kerül sor, de a szurkolók is a korábbinál pesszimistábbak: a Mandiner szavazásán is toronymagasan az újabb magyar vereséget várják legtöbben (15.30-ig 2594-en), de az m4sport.hu játékában is a voksolók több, mint fele (55 százalék) az Oranje sikerét várja, és csupán 15 százalék véli úgy, hogy legalább a bravúros pontszerzés is összejöhet...

Ezt is ajánljuk a témában

A találkozót a Mandineren élőben, online közvetítés formájában követheti 20.15-től!

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. október 11. 18:22
Most éppen rossz passzban vannak, de lesz ez jobb újra!
Squalline
2024. október 11. 17:37 Szerkesztve
A 6-3 előtt kikaptunk, játékosok fenyegetéseket kaptak, sokak szerint ki se kellett volna menni Angliába, a csapat falábú volt. Ők, falábúak! Közben a világ focija megváltozott, mi pedig 2010re megvalósítottuk a merjünk kicsik lenni politikáját, nulla infrastruktúrával. A stadionozás, milliárdozás igaztalan, becstelen, hazaáruló propaganda, ami egy rosszabb etapba is beleakaszkodik, hogy újra elhozza nekünk a merjünk kicsik lenni világát. Erre felcsatlakozik az rtl-unibet szagértők és sleppjük (Hrutka, egri és tsai) egy része is (nem mind), a sértettek, mert kimaradva érzik magukat, remélve hogy az aktuális messiással majd övék lesz a zsé és a pálya. Csak mert egy miniszterelnök ellen felépítettek egy gyűlöletkampányt, vegyünk el a focitól is mindent? Van mit tennünk a fociban, de Hollandiát most a tv-ben nézhetnénk, ha nincs Orbán. Drukkoljatok jóban rosszban és ne dőljetek be a magyar foci és haza ellenségeinek, akik aljasul rosszat kívánnak, mert úgy hiszik, nekik attól lesz jó!
tippan
2024. október 11. 17:00
Most élvezkednek a balosok a libsilkel karöltve. Hogy mondta Torrente? Ha egymásnak verik ki, az nem buzulás.
sexykitty-5000108
2024. október 11. 16:42
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­­­k­­e­­l­­d­ ­­­a­­­ ­­s­­­z­­­e­­­x­­i­­ ­­p­­­u­­n­­c­­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!