Ki nem találná, hogyan reagált játékosa súlyos sérülésére a Real Madrid

2024. október 07. 15:07

Dani Carvajal térdszalag-szakadására frappáns választ adott Puskás Ferenc egykori klubja.

2024. október 07. 15:07

Nyitókép: MTI/EPA/Tannen Maury

 

Könnyek között, hordágyon hagyta el a Santiago Bernabéu Stadion gyepét szombaton a világ egyik legjobb hátvédje. A Real Madrid labdarúgója, Daniel Carvajal a Villarreal elleni bajnoki mérkőzés gyakorlatilag utolsó eseményeként súlyos sérülést szenvedett. A 32 éves, hatszoros Bajnokok Ligája-győztes jobb térde rémséges szögben hajlott meg egy összecsapás közben. Az első diagnózis szerint térdszalagszakadás, s nagy valószínűséggel már nem léphet pályára a 2024–25-ös szezonban. Papíron ez azt jelentené, hogy a La Liga 9. fordulója volt az utolsó meccse a világklasszis védőnek a BL-címvédőnél.

A gyakorlatban azonban nem, a Real Madrid ugyanis most 2026-ig meghosszabbította Dani Carvajal szerződését!

„Csak hálás szavakkal tudok köszönetet mondani a Real Madridnak és elnökünknek, Florentino Péreznek a támogatásért. Egy olyan napon, mint a mai, bejelentettük a folytatást 2026-ig. Ez azt sugározza, hogy ez a világ legjobb klubja, és látható, a nehéz pillanatokban valóban megmutatkozik ennek a klubnak a lelke, a nagysága. Sokáig itt maradok, ezt megígérhetem” – mondta a spanyol válogatott nyári Eb-diadalának egyik hőse, Dani Carvajal.

Egyébként Yeremy Pinóval akadt össze Carvajal jobb lába a Villarreal elleni bajnoki mérkőzésen. Pino teljesen vétlen volt, és amikor a meccs után bement az öltözőbe vigasztalni ellenfelét, ő maga is sírva fakadt.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 07. 15:28 Szerkesztve
Carvajal saját nevelésű játékosuk, biztos pont a védelmükben már egy évtizede, ez a minimum hogy mellette állnak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!