Revansvágy fűti Orbánt: kitűzte a célt, amely mindennél jobban motiválja!

2024. szeptember 06. 10:56

Németországba utazik a magyar válogatott.

2024. szeptember 06. 10:56

Nyitókép: Alexandra Beier / Getty Images

Willi Orbán interjút adott az M4-nek a szombati, Németország elleni Nemzetek Ligája mérkőzés előtt. A 31 éves védő elmondta, számára mindig különleges szülőhazája ellen pályára lépni. Legutóbb az Eb-n találkozott a két nemzet válogatottja, ahol Orbán és Gündogan ütközése előzte meg a németek vezető találatát.

„Még mindig ugyanazt gondolom, mint akkor: Ilkay Gündogan szerintem szabálytalankodott ellenem. De nincs sok értelme erről beszélni, hiszen a játékvezető tovább engedte a játékot. Ettől függetlenül be kell látnunk, hogy aznap nem mi voltunk a jobb csapat, és szombaton jobban kell teljesítenünk” – fogalmazott Orbán.

Az M4 emlékeztet, négyen is visszavonultak az Eb-n negyeddöntős német válogatottból. „Németországnak a visszavonuló játékosok tapasztalata talán hiányozni fog, de óriási merítési lehetőségük van, a helyükre érkezők is nagyon jók, így taktikai értelemben nem nagyon fognak visszaesni” – vélekedik a magyar válogatott hátvéd.

A németeken kívül a hollandokkal és a bosnyákokkal kell megmérkőznünk a csoportban. „Nem is beszélgettünk még arról, hogy két csapat jut tovább a rájátszásba, de ettől függetlenül nekünk továbbra is csak az lehet a célunk, hogy minden mérkőzésen győzelemre játsszunk. Egyetértek azzal, hogy Németország és Hollandia papíron erősebbek, de meg kell próbálnunk mindig ragaszkodni a tervünkhöz, a taktikánkhoz, minden mérkőzésen ki kell használnunk a lehetőségeinket, és reméljük, hogy lesz esélyünk a továbbjutásra” – fogalmazott Orbán.

„Nagyon sok mindent értünk el együtt, rengeteget fejlődtünk. 2018 óta vagyok magyar válogatott labdarúgó, nem sokkal Marco Rossi kinevezése után mutatkoztam be.

Tényleg nagyon sok minden történt azóta, sokat fejlődtünk együtt. És ez persze nem ért véget, még mindig sok lehetőség van bennünk. Viszonylag fiatal csapatunk van. Ezt a fejlődést a következő években is folytathatjuk. A folytatásban is szeretnék fontos szerepet betölteni a csapatban,

szeretném, ha kijutnánk a következő világbajnokságra, az hatalmas siker lenne a pályafutásomban.

Ezért fogok, fogunk dolgozni” – zárta az interjút Orbán.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. szeptember 06. 21:00
m.youtube.com/watch?v=6p83IbLrU50&t=470s&pp=ygUGQmFyYWth pin.it/3knPUCRrV pin.it/1itcQHTim pin.it/128PWGvO0 pin.it/5jWF2j6E9 pin.it/6NYuZ65Bh pin.it/7dUqbIGSl pin.it/6HnOf4Cia pin.it/5JN0WSDtr pin.it/5hxM99ifw
nem_clickbait_mandiner_cimek
2024. szeptember 06. 15:43
Willi Orbán: "Szombaton revansot vehetünk Németországon"
Skywalker_bp
2024. szeptember 06. 15:10
Bese Gergô atya ügy - a Bohár fenekére nézett 🤣🤣🤣
gyaloggos
2024. szeptember 06. 14:44
74bro! AZ előző NL -sorozatban a németek meg sem közelítették az EB -n nyújtott teljesítményüket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!