Így reagált Szoboszlai Dominik a kihagyott ziccerre és a győzelemre

2024. szeptember 29. 08:14

A magyar klasszis úgy tűnik, a logika híve.

2024. szeptember 29. 08:14
null

Nyitókép: Instagram

Megírtuk: a Liverpool 2–1-re nyert a Wolverhampton Wanderers otthonában és ezzel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság élére állt. Szoboszlai csapata tehát fásult játékkal is begyűjtötte a három pontot a Premier League-szezon első hónapjában beragadt Wolves otthonában. Szoboszlai Dominik nem játszott jól, hatalmas ziccert is hibázott.

Ezt is ajánljuk a témában

A focista Instagramon reagált a történtekre:
 

A centiméterek játéka, de a legfontosabb: a három megszerzett pont!” 

– írta. 

Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya egy halálfejes emojit is belecsempészett az üzenetbe.

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2024. szeptember 29. 08:44
Nem baj Dominik, megyünk tovább, ugye? Ahogy nyáron mondtad az EB után, amikor egy ország várta a klasszis villanását, de ez akkor elmaradt, mert nem volt aki helyetted gólokat rúg, gólpasszokat ad (mivel minden labdát te kaptál, hogy befejezd), ahogy a németek ellen is mentünk tovább, de lefelé a lejtőn, aztán az 1:1 a ranglista 70. helyezettje ellen hazai pályán. És te még mindig mész tovább? Nem lehet, hogy rossz irányba? Kérdezz már meg valakit, hátha rossz a helyzetértékelésed!
sexykitty-5000096
2024. szeptember 29. 08:23
🍓 ️ ­­É­r­­t­­­é­­­k­­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­­e­x­­­i­ ­p­­u­­­n­­­c­­­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!