„Bízom abban, hogy leveszi a terhet Varga Barnabás válláról” A Fradi vezetőedzője a csapat új brazil csillagáról is mesélt

2024. szeptember 15. 21:41

Megkönnyebbülhetett Pascal Jansen, hiszen a 60. percben beállt Saldanha megmentette az égéstől. A brazil csatár a Budafok elleni MK-meccsen két gólt szerzett, és persze ezek után az is fölmerült: elképzelhető, hogy a gólkirály Varga Barnabást is kiszorítja majd a kezdőből?

2024. szeptember 15. 21:41
SALDANHA; Mohammed ABU FANI

Nyitókép: Saldinha – főnyeremény! Fotó: fradi.hu

***

Mint arról a Mandiner is beszámolt, második félidei eredményes játékával (no, és az új szerzeménye, a brazil Saldanha szenzációs teljesítményével) a Ferencváros 3-0-ra legyőzte a Budafokot a Magyar Kupában. A találkozó után a zöld-fehérek vezetőedzője, Pascal Jansen több témát is érintett a nyilatkozatában:

Ezt is ajánljuk a témában

„A szezon ezen új szakaszában a Budafok elleni Magyar Kupa-mérkőzés egy nagyon fontos meccs volt számunkra. Ahogy minden meccsre erre is 100 százalékoan felkészültünk, és már az első félidőben szerettük volna rátalálni a találkozó ritmusára, és bár a helyzeteink megvoltak, ez valamiért nem sikerült. A második játékrészben, 

a cserejátékosok beállásával minden megváltozott, új minőséget tettünk a pályára,

 és magabiztosan nyertük meg a találkozót”.

JANSEN, Pascal
Pascal Jansen és a Ferencváros: nagy menetelés előtt! Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A holland mester arról is szót ejtett, hogy a másodosztályú ellenfél elleni tétmérkőzésen pár újdonságot is kipróbált a szakmai stáb. 

„Raúl Gustavo eltiltása miatt az Európa Ligában egy új összetételű védelemmel kell fölállnunk. Éppen ezért kíváncsiak voltunk arra, hogy a védelemben Ibrahim Cissé és Szalai Gábor milyen hatékonyan tud egymás mellett játszani, vagy éppen arra, hogy Kady és Zachariassen összjátéka miként áll össze? Hiszen ahogy ismert, az elkövetkező időszakban 22 nap alatt 6 meccset játszunk, két nagyon fontos bajnoki, az MTK elleni örökrangadó valamint a Paks elleni mérkőzés mellett négy Európa Liga-találkozó is előttünk áll!”

Természetesen szóba került, a brazil csillag, Matheus Saldanha bravúros debütálása is, aki mindhárom gólban főszerepet játszott: beállása után 1 perccel rögtön eredményes volt, nem sokkal utána egy remek megoldása után Mohammad Abu Fani duplázott, majd a harmadik gólt is a szerb élvonal legutóbbi gólkirálya szerezte.

„Számítottam rá, hogy Saldanháról is megkérdeznek majd, és az is teljesen egyértelmű, hogy 

30 perc alatt bizonyította: minőségi játékos! Egyértelmű, hogy labdával és labda nélkül is nagyon veszélyes,

 így nagyon bízom abban, hogy leveszi majd a terhet Varga Barnabás és Alekszandar Pesics válláról. Mindenesetre tovább erősítjük, hogy fizikálisan minél előbb rendben legyen!”

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2024. szeptember 16. 13:13
Már nagyon régen láttam utoljára ennyire gólérzékeny vérbeli csatárt, mint ez a brazil srác. Kritikus vagyok a jelenlegi Fradival, mert valaha (Nyilasi Tibiig) én is fradista voltam, és nem vagyok híve ennek a "csak a külföldi edző és csak a külföldi játékos a jó" központú felfogásnak, de... De ez a brazil egy főnyeremény, egy telitalálat. Minden porcikájával érzi a kaput. A labdát meg oda rúgja, a kapu azon részébe, ahová azt az agya akarja. És mindezt könnyedén a lehető legtermészetesebben. Utoljára Albert Flóri rúgta így a bőrt.
Egyszeriember
2024. szeptember 16. 06:35
"elképzelhető, hogy a gólkirály Varga Barnabást is kiszorítja majd a kezdőből?" Persze. Még Dibusz helyére kéne egy felső polcos, az egyenlítőtől délre született kapus és szépen össze is állna a Fradi magyarok nélküli kezdője. Arra figyeljenek, hogy ne német legyen a "közös" nyelv, nehogy meggyűljön vele a csodatolmács baja.
alexandrosz-2
2024. szeptember 16. 05:56 Szerkesztve
Elképzelhető, csak a kubatovék beteg képzelete szabhat határt. Kell meg pár negyedosztalyú nigger majom, hogy még jobban porba legyenek alázva a baldfasz fradisták, béközepestől. A zsidesz azt hazudta hirdetésekben, óriásplakatokon a gombáinak: ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkájat. De. Elvehetik. Akár makakók, nigger majmok is.
Interista
2024. szeptember 15. 23:17
Jó igazolásnak tűnik a brazil, de nyugtával a napot. Pesicsnek mennie kell, mert nagyon gyenge. Varga Barninak meg vissza kell nyernie formáját, mert súlyos sérülése óta nem válogatott és nem fradi szint. Leginkább a válogatott miatt kellene a jó formában lévő Varga Barnabás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!