Új középpályást keres a Liverpool, Szoboszlai kimarad

2024. augusztus 05. 06:30

Készül a Premier League-rajtra Arne Slot csapata.

2024. augusztus 05. 06:30
null

Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

A Magyar Nemzet arról ír, hogy véget ért a Liverpool túrája az Egyesült Államokban, és keddtől otthonában, teljes kerettel készül a Premier League-rajtra Arne Slot csapata. 

Szoboszlai Dominik egy meccsre pihenőt kapott, de aggodalomra nincs ok 

a magyar középpályás állapotát illetően. Hozzáteszik: más csapatok igazolnak, az európai topligákban az angol klub az egyetlen, amely még nem adott ki pénzt senkiért.

Slot arra fordította az elmúlt néhány hetet, hogy jobban megismerje a Vörösök játékosait, a foghíjas keret tagjainak pedig lehetőségük nyílt arra, hogy elnyerjék az új tréner bizalmát. 

Szoboszlai Dominik nagyszerű játékkal tűnt ki. Az amerikai túra első meccse után maga is elégedett volt, hogy tízesként játszhatott,

Szalahhal remekül megértették egymást a pályán, és ő lőtte a Slot-éra első gólját, egyben az egyetlent is a Betis ellen. Az Arsenal ellen is meggyőző volt Szoboszlai. A holland vezetőedző azzal magyarázta a játékos távollétét az utolsó meccsen, hogy kissé elfáradt a túra tizenharmadik napjára, inkább pihenteti. A Liverpool egyébként 3-0-ra verte a Manchester Unitedet is. 

Az átigazolási ablak augusztus 30-i bezárulta előtt még van idő új játékosok szerződtetésére is, például Wataru Endo helyére is igazolhatnak: 

próbálnak Liverpoolban olyan hatost találni, aki jobban illik Slot játékrendszerébe.

Az Ipswich Town elleni bajnokit megelőzően még láthatjuk akcióban Szoboszlaiékat. Vasárnap egyenesen két meccset rendeznek! 13.30-tól a Sevillával találkozik a Liverpool az Anfielden, amit 18 órától egy Las Palmas elleni zárt kapus mérkőzés követ.
 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FAdamus
2024. augusztus 06. 19:45
Rohadjatok meg a hazug címeitekkel!
sandoratilla
2024. augusztus 05. 18:27 Szerkesztve
A Kaliforgia nevű sorozatban a S03E12-ben van egy rész amikor Hank beszélget Mia-val. A csaj azt mondja Hank-nek: - Amúgy tudod nem túl jó érzés híresnek lenni a nagy semmiért....
pityu76
2024. augusztus 05. 10:09
Ezek a szánalmas, klikkvadasz címek....
Doki53
2024. augusztus 05. 08:41
Egy picit elfáradt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!