A Liverpool mindenkit legázolt Amerikában, Szoboszlai kulcsszerepet fog kapni a szezonban

2024. augusztus 04. 08:36

Arne Slot nyilatkozata mindent elárul, ami a magyar klasszist illeti.

2024. augusztus 04. 08:36
null

Nyitókép: Gustavo Pantano / MI News / NurPhoto / AFP

Százszázalékos mérleggel fejezte be amerikai túráját a Liverpool labdarúgócsapata, írja az Index. Az új menedzser, a holland 

Arne Slot együttese a Betis és az Arsenal elleni győzelmek után a Manchester Unitedet is megverte, méghozzá 3–0-ra.

A Real Betis ellen 1–0, az Arsenal ellen 2–1, és vasárnap hajnalban a Manchester United ellen 3–0 – ez a Liverpool labdarúgócsapatának makulátlan mérlege a szűk kéthetes észak-amerikai túrán, írják. Hangsúlyozzák: jobban nem is sikerülhetett volna Arne Slot, az új menedzser debütálása. 

Szoboszlai Dominik elővigyázatosságból nem játszott,

 Slot pihentette kissé fáradt, tavaly 60 millió fontért igazolt játékosát, írják.

„Ez volt a túránk tizenharmadik napja, 

Dominik valamennyi edzésen és mindkét eddigi mérkőzésünkön ott volt,

 a legutóbbit, az Arsenal ellenit két napja vívtuk. Egy kissé fáradt, 

nem akarunk kockáztatni,

 a mérkőzés után azonnal hazarepülünk, és kedden már a teljes keretnek lesz edzése Liverpoolban, amelyen azok a játékosok is részt vesznek, akik pihenőt kaptak az Európa-bajnokság és a Copa América miatt” – nyilatkozta Arne Slot.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sandoratilla
2024. augusztus 04. 15:09
A Kaliforgia nevû sorozatban a S03E12-ben van egy rész amikor Hank beszélget Mia-val. A csaj azt mondja Hank-nek: - Amúgy tudod nem túl jó érzés híresnek lenni a nagy semmiért....
Medici
2024. augusztus 04. 11:04
Kevésbé érdekel, hogy az Arne Slot mit képzel el a méltatlanul agyonsztárolt Szoboszlairól, inkább az foglakoztat, hogy az IWC Schaffhausen mikor vesz méretet a csuklójáról.
Squalline
2024. augusztus 04. 11:02
Van még elég baja Slotnak. Nunez, Gakpo, Diaz sehol. Nincsenek kipróbálva a csatárai. Salah nem elég. És Mcallister sincs még a porondon. De jól veszik a köröket. Szerintem amúgy Gravenberchet ki akarta próbálni, míg Szoboszlait pihentette, aki már bizonyított. Sajnos szegény Gravenberch a legrosszabb pontozást kapta. Az utolsó fél óra pedig eddig minden meccsen az ifiké volt. Reméljük így áll össze a kép. Meglátjuk kb. 2 hét múlva, illetve a Sevilla ellen majd lesz még egy végső felkészülési. Amúgy tudja valaki, Sallaival mi van?
Expert0418
2024. augusztus 04. 10:49
Képzeljétek ollyan jót szartam az előbb!! És lehet, hogy ma még fogok párat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!