Szoboszlai eddig sem volt kispályás, de amit most mutatott, azon mindenki meglepődött – állítja a szakértő (videó)

2024. augusztus 03. 18:06

A Liverpool Szoboszlai Dominikkal együtt jelenleg az Egyesült Államokban turnézik.

2024. augusztus 03. 18:06

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

Szoboszlai Dominik új órát villantott, amelyet a Beszéljünk órákról oldal készítője mutatott be. A szakértő szerint a Liverpool középpályásának karján egy Richard Mille RM30-01 volt, vörösarany színben. A Liverpool jelenleg az Egyesült Államokban turnézik, Arne Slot csapata a tengerentúlon végzi a felkészülést az új szezonra, Szoboszlairól és órakülönlegességéről a repülőtéren lőttek fotókat. 

„Szoboszlai Dominikról eddig is tudtuk, hogy nem kispályás, de most megint egy ligával feljebb lépett” – mondta a szakértő, aki az óra részletes bemutatója után az árát is elárulta. 

A szerkezetnél csak az ára csodálatosabb az órának, 300.000 euró fölött kell gondolkodni benne, ami olyan 110 millió forintos nagyságrendet jelent”

– tette hozzá. 

Az óra részletes bemutatójáról készült videót itt megtekintheti

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. augusztus 04. 19:36
jó...van rá pénze,neki menő miért ne viselné?....tőlem aztán akár az Eiffel tornyot is a fejére húzhatja ha akarja....csak a válogatottban teljesítsen (vmivel többet mint az eb-n)
CirmoS
2024. augusztus 04. 16:03
Az óra sima prolihergelés, az O1G agyhalottaknak szól... Szoboszlai sokszor nagyon jól teljesít, csak valahogy akkor nem amikor nekünk magyaroknak lenne fontos! Sajnos ez van!
pragmatika
2024. augusztus 04. 15:54
Hmm.... Nekem nincs is órám. Mi a sz.rnak. Az autó műszerfalán ott az óra, meg a mobilom is mutatja az időt. Egyik lányom barátja szeretett volna egy szelfit szobival. De szobi testőre egyszerűen félrelökte a gyereket. És ez alig került valamibe szobinak. (Na, jó a testőre napi gázsiját nem tudom.)
Finale
2024. augusztus 04. 15:39
Vegtelelenul undorito az irigyseggel manipulálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!