Nem várt fordulat: vízilabdázónk könnyek között bejelentette a visszavonulását, majd meggondolta magát

2024. augusztus 10. 22:39

Elhamarkodott volt a pályafutás végéről szóló nyilatkozat.

2024. augusztus 10. 22:39

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Női vízilabda-válogatottunk az ötödik helyen végzett a párizsi olimpián, amelynek szombati helyosztóján ötméteresekkel 15-12-re legyőzte az olasz csapatot. A találkozó után Vályi Vanda könnyek között nyilatkozott az M4 Sportnak – írja a Magyar Nemzet.

Ezt is ajánljuk a témában

„Hálás vagyok a társaimnak, tudom, hogy ez jobban is alakulhatott volna, viszont büszkék vagyunk arra, hogy ezt az ötödik helyet el tudtuk hozni. A negyeddöntő után azt mondtuk egymásnak, legyen ez az új arany. Egymás tiszteletéért, a játék szeretetéért csináljuk ezt meg, már csak ezért is örülök, hogy ötöspárbajra tudtuk menteni a mérkőzést, ott nálam már nem volt kérdés, hogy a szív fog nyerni. Ez a második olimpiám, örök életemben emlékezni fogok erre, ez most egy húszéves pályafutás lezárása. Húsz éve mentem le először edzésre, örülök és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ez így végződött. Nagyon élveztem a csapattal együtt lenni az olimpián, nem számít, hogy nem lett érem, büszke vagyok a társaimra” – mondta Vályi Vanda.

Vályi Vanda, aki aki kedden lesz 25 éves, 2015 óta válogatott, 2021-ben Tokióban tagja volt az olimpián bronzérmes csapatnak, 2022-ben Budapesten, idén februárban pedig Dohában vb-ezüstérmes lett.

Úgy tűnik elhamarkodott volt a nyilatkozat, ugyanis szombat estére új helyzet állt elő. Az MTI információi szerint Vályi Vanda mégsem vonul vissza.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2024. augusztus 11. 05:34
Nem akarak dugni.......de mégis........
Atti bá
2024. augusztus 10. 23:50
Még szép hogy meggondolta magát 24 évesen. Vannak akik nagyikorban bombaformában bajnokságok megnyerésére készülnek gyerkőccel a puttonyban, ez meg itt nyafizik egy zöttyenés miatt.
tapir32
2024. augusztus 10. 22:55
Hajrá Vanda! Fogtok még sokat győzni! Jók vagytok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!