Nem maradnak tovább csendben: Szoboszlai Dominikék nagy bejelentésre készülnek

2024. augusztus 27. 09:29

A Juventus nem tart igényt a szélsőre, akiért a Liverpool és a Barcelona versenyez.

2024. augusztus 27. 09:29
Arne SLOT

Fotó: liverpoolfc.com

Két forduló már eltelt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból, a Premier League-ből, ám egészen hétfő estig egyetlen új igazolást sem jelentett be a dobogóra, de még inkább a bajnoki címre hajtó Liverpool.

Mint ismert, Jürgen Klopp távozása után nyáron aztán új szakember érkezett a Mersey-partra, a Feyenoord sikeredzője, Arne Slot vette át a legendás német menedzser örökségét, de hiába várták sokan, az átigazolások terén egyelőre nem formálta a saját képére a Vörösöket,

egyetlen transzfert sem ütöttek nyélbe a szünetben, a legnevesebb kiszemeltjük, a spanyol középpályás, Martin Zubimendi kosarat adott, így sokáig egy georgiai cserekapust üldöztek!

Hosszas egyeztetések után Giorgi Mamardashvili végül aláírt Szoboszlai Dominikékhoz, de azonnali segítséget nem jelent. Georgia válogatottjának hálóőre, aki remekelt a 2024-es Európa-bajnokságon és a Valenciával is sikeres szezont zárt jövő nyárig kölcsönben marad Spanyolországban.

Itt van azonban az újabb kiszemelt: a transzferidőszak utolsó napjaiban a Liverpool Federico Chiesának udvarol. Az angolok felvették a kapcsolatot a Juventussal, amely megoldást akar találni a szélső helyzetére. Thiago Motta elengedné a 2021-ben Eb-győztes szélsőt, akiért az ezer sebből vérző Barcelona is élénk érdeklődést mutat (hozzá kell tenni, a katalánok még a hetek óta a zsákban lévő Dani Olmót sem tudták regisztrálni), de hogy lesz-e valami a megállapodásból az átigazolási időszak hétvégi zárása előtt, az egyelőre erősen kérdéses.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
horvathlaszlo
2024. augusztus 27. 13:44
Szerencsére úgy tudok dislike-olni minden egyes Szoboszlais hírt, hogy mellé reklámblokkolókat használok, így 100 százalék, hogy nem járulok ahhoz hozzá, hogy a Mandiner szerkesztősége pénzt keressen Szoboszlai nevének a szándékos lejáratásával. Az ilyen semmi cikkeknek nem lehet más az oka, mintsem a kattintások alkalmával felugró reklámokból származó bevétel. Csak úgy tudjuk megvédeni Szoboszlait az ilyen aljas lejáratási szándékoktól, ha reklámblokkolóval nem járulunk hozzá a Mandiner lap ilyen aljas pénzkeresetéhez. Reklámblokkolókat le tudtok ti is tölteni, ha beírjátok a keresőbe: Adblock Plus Ne engedjük, hogy a Mandiner szerkesztősége egy silány bulvártermékké silányítsa le Szoboszlai nevét!
Karbantartó9
2024. augusztus 27. 12:13 Szerkesztve
Jesszus, mi lehet az? Újra játszák az EB-t és most már a kaput is el fogja találni?
manitowoc
2024. augusztus 27. 10:07
"Szoboszlai Dominikék nagy bejelentésre készülnek" Ez az Mandiner, ez az! Gratula. Csak így tovább! A "Liverpool" (focicsapat) név helyett sokkal jobban mutat/hangzik a "Szoboszlai Dominikék". Így a Premier League jelenlegi állás: 1. Manchester City 2. Brighton 3. Arsenal 4. Szoboszlai Dominikék 5. Tottenham (:-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!