Kiderült, hol szurkolhatunk a jövőben Szoboszlai Dominiknak és Kerkez Milosnak

2024. augusztus 08. 12:41

A magyar nézők továbbra is „a legmagasabb színvonalon élvezhetik majd a világ egyik legértékesebb labdarúgó bajnokságát”.

2024. augusztus 08. 12:41

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

Újabb hosszútávú, 2028-ig tartó szerződést kötött a TV2 Csoport a Premier League és az Emirates FA-kupa sugárzásáról. Így a jövőben is 

a Spíler TV-n szurkolhatunk Szoboszlai Dominiknak és Kerkez Milosnak.

– közölte a TV2 Sajtóosztálya.

Közleményükben azt írták, hogy ez a megállapodás lehetővé teszi, hogy a magyar nézők továbbra is „a legmagasabb színvonalon élvezhessék a világ egyik legértékesebb labdarúgó bajnokságát, valamint a legnagyobb presztízzsel bíró kupasorozatát további extra költség nélkül”.

„A legnagyob nyertesek a nézők”

Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója a jogbeszerzést követően azt nyilatkozta, „a Spíler csatornák 2016-os megalapítása óta a Premier League a sportjogaink koronaékszere, hatalmas örömöt és szakmai sikert jelent, hogy újabb hosszú időszakra, 2028-ig sikerült megszerezni a magyarországi közvetítési jogokat. A legnagyobb nyertesek természetesen a nézők, akik 

a jól megszokott helyen és magas színvonalon nézhetik majd a világ legnépszerűbb csapatainak összecsapásait, 

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos legfontosabb meccseit” .

Pár nap és indul az újabb foci évad

Az új ciklusban soha nem látott mennyiségű és innovatív jellegű digitális tartalom is a csomag részét képezi, így még szélesebb körű szórakoztatást kínál a foci szerelmeseinek a TV2 sportcsatorna-portfóliója – tették hozzá.

A nézettségi adatok szerint a TV2 Csoport sportcsatorna-portfóliója (Spíler 1 és Spíler 2) volt a legnézettebb kereskedelmi sportcsatorna-portfólió a piacon a 2023. augusztus és 2024. május közötti időszakot vizsgálva a 18-59 éves nézők körében.

A kommünikét azzal zárták, hogy már csak pár nap és elindul az újabb foci évad. Az angol szezon hagyományosan az FA Community Shield mérkőzéssel kezdődik augusztus 10-én 15:15-től; Szoboszlai Dominik és a Liverpool első bajnokiját pedig augusztus 17-én, szombaton ebédidőben, 12:30-tól követhetik nyomon a nézők. Mindkét meccset a Spíler 1 közvetíti majd.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2024. augusztus 11. 08:37
Remélhetőleg az Arenán is marad a PL, Monokiék fényévnyivel szórakoztatóbbak, mint a Spíler.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!