Aggódik Szoboszlaiékért a Manchester United és az angol válogatott egykori klasszisa

2024. augusztus 22. 06:56

Gary Neville úgy véli, egyelőre kérdés, képesek lesznek-e a Liverpool középpályásai végig jól teljesíteni.

2024. augusztus 22. 06:56
null

Nyitókép: HENRY NICHOLLS / AFP

Gary Neville a Monday Night Football című műsorban beszélt arról, hogy aggályai vannak Szoboszlai Dominikkal és két másik Liverpool-játékossal kapcsolatban – olvasható a tbrfootball.com-on.

„Klopp hihetetlen munkája” nehezen lesz megismételhető

Neville először a Machester Unitedről beszélt, és azt állította, hogy Ten Hag csapatának legnagyobb gyengesége a középpályája volt az előző idényben. Az egykori klasszis ezután rátért a Liverpoolra, és kiemelte, 

hogy Jürgen Klopp milyen hihetetlen munkát végzett Wataru Endóval, Szoboszlai Dominikkal és Alexis Mac Allisterrel az elmúlt szezonban, amit Arne Slot nehezen fog tudni megismételni. 

Nem mondanám, hogy bármelyik területen jobbak lennének, szerintem a Liverpoolnak jobb csapata van, mint a Manchester Unitednek” – fogalmazott Neville. „Úgy gondolom, a Liverpoolnak sokkal jobb támadói vannak. Azt hiszem, a középpályán, ha megnézem a United középpályáját egyenlő edzőkkel – és nem tudjuk, hogy Erik ten Hag és Arne Slot milyen lesz – azt hiszem, a Liverpool – Endóval, Szoboszlaival és Mac Allisterrel – hihetetlenül jól működött, ők hárman elképesztő teljesítményszintet értek el Jürgen Klopp irányítása alatt” – tette hozzá a korábbi klasszis. 

Tényleg megkérdőjelezem, hogy ez a középpálya ki fogja-e bírni az egész szezont. Ha ez ismét így lesz, le a kalappal előttük, szép munka volt. Bebizonyosodott, hogy tévedtem. Szerintem a United erősebb a középpályán. Nagyobb mélységük van, jó játékosok vannak ott” – mondta Neville. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!