Nem a legjobb négy csapat jutott az Eb elődöntőibe, de így is nagy harcra lesz kilátás... – Mandiner Lelátó 8. rész

2024. július 08. 16:30

A sors talán kiegyenlítette a magyarok és a dánok ellen németeknek kedvező, vitatott bírói ítéleteket.

2024. július 08. 16:30
Mandiner Lelátó

Nyitókép: Mandiner grafika

A technikásabb spanyolok egy hajszállal győzték le a balszerencsés németeket... 

a sors talán a magyarok és a dánok elleni, nekik kedvező bírói ítéleteket egyenlítette ki ezzel.

Az éjszakába nyúló, végül tizenegyespárbajban végződő mérkőzésen a franciák legyőzték a portugálokat, így Ronaldo és Pepe, az Eb két veteránja elköszönt a további küzdelmektől, és Mbappéék jutottak az elődöntőbe. 

A harmadik meccsen a svájciak hiába játszottak jobban, az angolok végül megmentették Southgate kapitányi székét, és 11-esekkel továbbjutottak, este pedig a hollandok a nagy akarással játszó törököket fektették kétvállra a második félidőben szerzett két gyors, technikás góllal. Így spanyol-francia és angol-holland elődöntők lesznek: bár talán jobb lenne a körmérkőzés, pontosabban derülne ki, hogy ki a legjobb a pályán maradt négy csapat közül...

 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
v4nmeeg1p3psid
2024. július 09. 12:12
Hát a legjobb négy a Kárpát-medence négy csapata lenne: a felcsúti, az erdélyi, a délvidéki, meg a felvidéki. Csak most nem így alakult. Van ilyen.
akkor ki
2024. július 08. 18:57 Szerkesztve
Hülyeség! Mi az hogy nem a legjobb 4 csapat????!!! Már bocs, de a spanyoloknak elejétől fogva volt mindenre megoldása, tehát taktikusan játszottak. A három másik, na az egy lehugyozott sóskifli a szememben!!!
zakar zoltán béla
2024. július 08. 16:49
Ahol lassan már a VAR és a BÍRÓSÁG dönti el, hogy ki a legjobb!!!! Már nem nagyon érdekel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!