Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Ez a sikeres magyar cég lesz a Fradi új mezszponzora!

2024. július 03. 14:51

A megállapodás értelmében a cég három évre kötelezi el magát a Ferencváros labdarúgócsapata mellett.

2024. július 03. 14:51
null
Vámos Tamás

Nyitókép, fotó: fradi.hu

***

Mint arról a 35-szörös magyar rekordbajnok honlapja beszámolt, a vadonatúj magyar parfümmárka, a mindössze három évvel ezelőtt alakult SUPERZ Budapest egy igazán látványos sikertörténet, hiszen ilyen rövid múlttal is mára Magyarország legnépszerűbb parfümbrandjévé nőtte ki magát. 

Szerencsés Szabolcs, a SUPERZ. Budapest alapítója többek között elmondta, „a parfümkészítés is csakúgy, mint a labdarúgás, szenvedély és művészet. Hatalmas megtiszteltetés és büszkeség, hogy minden idők legeredményesebb magyar futballklubjának mezén jelenhetünk meg. Biztos vagyok benne, hogy közösen, egymást erősítve még nagyobb sikereket érhetünk el a közeljövőben”.

FERENCVÁROSI TC
Hároméves megállapodás köttetett Fotó: fradi.hu

A megállapodás kapcsán Igaz András, a SPORTFIVE Hungary Kft. – mint a Ferencváros férfi labdarúgócsapatának kizárólagos szponzorációs és marketingügynöksége, valamint a Groupama Aréna üzemeltetője – nevében hozzáfűzte, „büszkék vagyunk arra, hogy ismét egy nagyon komoly megállapodást sikerült megkötnünk”.

A klubhonlap arról is beszámol, hogy az együttműködés értelmében a mezek hasi oldalán lesz látható a SUPERZ. Budapest logója, valamint hogy a mezszponzoráció mellett több izgalmas aktivitást foglal magában az együttműködés, melyre a közeljövőben derül majd fény. 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­k­­­e­­l­­­d­­ ­­a­ ­s­­­z­­­e­­x­­i­­ ­p­­­u­­­n­­c­­­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Akitlosz
2024. július 04. 00:31
"mezszponzora" Hoppá sem tudja kimondani, amit ideírt.
bodrigyuri
2024. július 03. 20:27
Amolyan arab féle magyarországi.
balbako_
2024. július 03. 16:44
Helyes! Minél több magyar szponzort a magyar sportba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!