Elvesztette a bronzmeccset Pupp Réka, ötödik lett Párizsban a cselgáncsozó

2024. július 28. 19:01

Pupp három éve is ötödik volt az ötkarikás játékokon.

2024. július 28. 19:01
null

Nyitókép: MTI, Illyés Tibor

Pupp Réka az ötödik helyen végzett vasárnap a párizsi olimpia cselgáncstornáján, az 52 kilogrammosok között.

A kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes magyar versenyző azzal a francia Amandina Bucharddal találkozott a harmadik helyért, akit gyakorlatilag a zsúfolásig megtelt Mars-mező Aréna egész közönsége bíztatott. Az Atomerőmű SE 28 éves sportolója korábban már hétszer összecsapott a francia dzsúdóssal, ám legyőzni még nem tudta.

A bronzmeccsen az alapidőben nem született akció, az aranypontig tartó ráadás harmadik perce után pedig a Tokióban ezüstérmes Buchard vazaarit érő akcióval nyert. Pupp három éve is ötödik volt az ötkarikás játékokon.

(MTI)

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benedek77
2024. július 28. 21:42
Sok mindent nem csinált, passzív volt, vigaszágon végül megkapta az esélyt. Szép kis pontszerzés, nincs oka szégyenkezni. A francia lány előtt pedig le a kalappal, nagyon sportszerű volt, nem úgy mint a mongol.
anegy_
2024. július 28. 21:13
OLIMPIA! 5. helyezett!!! Gratulálok! Fantasztikus eredmény!
balbako_
2024. július 28. 20:48
Becsülettel minden sportszerű eszközzel élt Réka, de most az ellenfele jobb volt. Azért ha valaki az világon valamiben az ötödik legjobb nehogy már szégyenkeznie kellene! Köszönjük Réka!
rugbista
2024. július 28. 20:26
Szinte újra kellett éleszteni a két sportolót a meccs után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!