Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Riválistól venne edzőt az újjáalakuló Újpest?

2024. június 10. 16:11

Marko Nikolics, Lőw Zsolt és a többiek után újabb név került be a hírekbe.

2024. június 10. 16:11
null
Szabó Levente

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Ahogy arról május 27-én beszámoltunk, az Újpest FC nem hosszabbította meg Mészöly Géza június 30-án lejáró szerződését, így a rutinos szakember nem marad a lila-fehérek edzője. Az utóbbi napokban-hetekben több név is felmerült, mint lehetséges következő vezetőedző. Szó volt többek között arról a Lőw Zsoltról, aki nem marad Thomas Tuchellel Müchenben, és a korábbi Fehérvár edző, Marko Nikolics is jelölt volt a posztra. (Nikolics azóta a CSZKA Moszka vezetőedzője lett, amit a klub hivatalosan is bejelentett.

A Nemzeti Sport legújabb információi szerint most azonban egy új név került a kalapba, méghozzá nem másé,

mint a Fehérvár FC-t irányító Bartosz Grzelaké. 

A lap úgy tudja, hogy az Újpest az utóbbi hetekben már fel is vette a kapcsolatot a svéd vezetőedzővel, és miután már lejárt a szakember szabadsága, hivatalos ajánlatot is tettek a megszerzéséért. A tárgyalások a Fehérvárral még folyamatban vannak, mivel a svéd edzőt 2025 júniusáig köti szerződése a jelenlegi klubjához. Grzelak 2023-ban, a tavaszi szezon közben vette át a Fehérvár FC irányítását, melyet előbb bent tartott az első osztályban, majd a most befejezett idényben nemzetközi szereplést érő 4. helyen végzett a csapattal. 

Információk szerint az Újpest az edző mellett Bese Barnabás iránt is érdeklődik, a lejáró szerződésű védővel még nem történt megállapodás. 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. június 10. 21:31
Néhány játékos sem ártana....és nem az nbIII-as csapatba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!