Magyarok vagyunk

2024. június 25. 13:52

Ne olvass közösségi médiát, ha a magyar válogatott játszik: ha veszít, így, ha nyer, úgy térítenek el a szavak a valóság talajáról!

2024. június 25. 13:52
null
Egri Viktor
Egri Viktor
24.hu

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„A magyar néplélek megint olyan sebességgel emelkedett kishitűsége rohamásójával mélyített szakadékából a nagyravágyása emelte tornyába, hogy ha minden rendben van is vele, akkor is szédülni kezd.

Az észszerű értékítélet nehéz, de úgy látszik, hogy az előző évek Marco Rossi-i törekvése, miszerint a magyar csapat ne csak alárendelt pozícióból, hanem egyenlő helyzetből vagy – ha kell – nem teljesen kutyaütő csapatok ellen is labdás játékban legyen képes minőségi különbséget kialakítani, megbicsaklott.

A magyar együttes reménye szinte teljesen kontrákra és fájdalmasan Csank János-i, akár a felezővonalon túlról is felívelt szabadrúgásokra, beadásokra szűkül. Szoboszlai Dominik immár ki is mondott fizikai gondjai nehezítik legjobbunk egy-egyeit, és ezzel meg is határozzák esélyeinket a labdabirtoklás fázisában. Nagy ritkán tudunk a széleken létszámfölénnyel, háromszögeléssel bontani egy újabb beadásig. Ez gyakorlatilag minden eddigi meccsünk nagy részére igaz volt, és a játékosminőség miatt lehet így. Erről nem a válogatott keret tagjai tehetnek, hiszen ők a legjobbak, hanem a rendszer, amely igen kis számban képes megfelelő kvalitású futballistákat nevelni, inkább honosításban, hazacsábításban erős.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Proxima Centauri
2024. június 27. 09:02
Vannak, akik a berni döntő elvesztesét részben annak tulajdonították, hogy Puskás Hungary nem volt teljesen egészséges... Magyar az, aki magyarnak vallja magát. Az Egri nem, pedig... a Styles meg a Loic igen, pedig... Ha az a véleményem, hogy a csehek pl. sokkal inkább megérdemelték volna a továbbjutást... kizárom magam a magyarságból... Jó. Már két népszámláláson vallottam magam dakotának.
Obsitos Technikus
2024. június 26. 23:52
Te aligha... galíciai korcs.
gyaloggos
2024. június 26. 13:33
Levinya! MAGAM is azon gondolkodtam, EZ most mi, MINEK, kinek?
Korrupt Kornél
2024. június 26. 12:59
Tévedsz, te nem vagy MAGYAR!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!