Skócia
ÉLŐ
Svájc

Fiatalon elhunyt a montenegrói válogatott kapusa

2024. június 15. 17:40

Matija Sarkic mindenkit lenyűgözött a Belgium ellen 2-0-ra elveszített barátságos mérkőzésen bemutatott védéseivel.

2024. június 15. 17:40

Nyitókép: MI NEWS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Huszonhat éves korában elhunyt Matija Sarkic, a montenegrói labdarúgó-válogatott és az angol Millwall FC kapusa.

A kilencszeres válogatott játékos halálának okát klubja és a montenegrói szövetség sem közölte, és a Vijesti című napilap is csak annyit írt honlapján, hogy Sarkic rosszul lett, majd budvai lakásában meghalt.

Az Angliában született Sarkic a belga RSC Anderlecht utánpótlásában nevelkedett,

majd a Wigan, az Aston Villa, a Livingston, a Wolverhampton, a Birmingham, a Shrewsbury, a Millwall és a Stoke City kapuját is védte. A Millwallhoz tavaly augusztusban igazolt.

A montenegrói válogatottban 2019-ben mutatkozott be, a Vijesti szerint tíz nappal ezelőtt mindenkit lenyűgözött a Belgium ellen 2-0-ra elveszített barátságos mérkőzésen bemutatott védéseivel.

(MTI)

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. június 15. 20:36
Died suddenly Nekem amúgy ez a kedvencem. www.youtube.com/watch?v=yV2YSrTXROA&t=24 Jópár focista becsokizhatott ezektől az esetektől 2021-22 környékén ...
Szittya Attila Bendegúz
2024. június 15. 20:18
Itt minden lehet. Covid, drog, dopping, túlhajszoltság, pia, lappangó betegség, vagy ezek kombinációja, esetleg eredőjükből egy baleset. De az semmiképp nem természetes, hogy egy fiatal sportoló csak úgy meghaljon.
pragmatika
2024. június 15. 19:55
A kovid oltások óta feltűnően sok az ilyen eset.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!