Drámai sérülés – Xavi vállán zokogott a Barcelona sztárjátékosa

2024. március 04. 17:17

A spanyol labdarúgó az elmúlt két és fél évben kilencedszer sérült meg, érthető, hogy megviselték a történtek.

2024. március 04. 17:17
Pedri central midfield of Barcelona and Spain replace injured during the LaLiga EA Sports match between Athletic Bilbao and FC Barcelona at Estadio de San Mames on March 3, 2024 in Bilbao, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Nagy áldozatokkal járt a La Liga 27. fordulójában játszott és 0-0-ra végződött Barcelona – Athletic Bilbao mérkőzés a katalánok számára, ugyanis Xavi együttesének két alapembere, Frenkie De Jong és Pedri is megsérült – olvasható az Origo Sport cikkében. Xavi foghatja a fejét, ugyanis a hírek szerint mindkét játékos jó ideig nem fog tudni játszani. De Jong bokasérülést szenvedett, aminek volt előzménye, hisz az idény kezdetén is ilyen problémával küzdött. 

Pedri sokadszor sérül meg megint

A Barcelona 21 éves sztárja, Pedri esete még drámaibb, és nem is a sérülés természete miatt.  A spanyol focista sokadszorra szenvedett combizomhúzódást – csak a jelenlegi idényben háromszor volt sérült, ezért összesen 15 mérkőzést játszott, a 2021/2022-es szezon kezdete óta pedig kilencedik alkalommal adódtak egészségügyi problémái, ezért összesen 71 mérkőzésen nem szerepelhetett. 

Ennek fényében érthető, hogy Pedri zokogva ment le a pályáról, és Xavi is nehezen tudta vigasztalni.

Nyitókép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­­­g­­ö­­s­ ­­l­­­á­­­n­­­y­­o­k­­­ ­­v­­­á­­r­­­n­a­k­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
akkor ki
2024. március 04. 20:47 Szerkesztve
Nagyon sajnálom, remek focista! Mielőbbi gyógyulást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!