Padlón a Bayern: akár már kedden este kirúghatják Thomas Tuchelt

2024. március 03. 15:05

Nem meglepő, hogy áll a bál Münchenben a német rekordbajnok vergődése miatt.

2024. március 03. 15:05
TUCHEL, Thomas

Mint azt a közelmúltban a Mandiner is jelezte, rég nem látott szakmai és morális hullámvölgyben van a Bayern München. Nem csak, hogy eredménytelen a csapat, a szakmáért felelősök egymás nyakának is ugrottak: a március 1-én kinevezett sportigazgató, Max Eberl nyíltan beleszólt az összeállításba, hiányolva a francia tehetség, Mathys Tel játékát, amelyre Tuchel mester így replikázott: „Én vagyok, voltam és maradok a felelős a csapat összeállításáért!” Nem véletlen, hogy olyan történt a klub életében, amelyre emberemlékezet óta nem volt példa.

Ezt is ajánljuk a témában

Padlón a Bayern

Még jóval Eberl kinevezése előtt történt, hogy a vezetők – meg sem várva az idény végét – már világgá kürtölték: végezhet akár a dobogó tetején is a csapat, az idény végén mindenképpen megválnak a Thomas Tuchel nevével fémjelzett szakmai stábtól (amelynek tagja, honfitársunk, a korábbi válogatott hátvéd, Lőw Zsolt is...)

Thomas MÜLLER
Indulatok, eredménytelenség; padlón a Bayern! Fotó: Alexander Hassenstein/Getty Images

Fentieket erősíti az is, hogy Freiburgban is csupán döntetlenre volt képes a Bayern (cseppet sem mellékesen: az Eberl által hiányolt Tel nem csak hogy a kezdőcsapatban kapott helyett, hanem még gólt is szerzett!), éppen ezért felerősödtek azok a hírek, mely szerint elképzelhető, hogy a szakmai stáb tagjainak már kedden késő este csomagolniuk kell!

Ugyanis a klubhoz közel álló sportújságíró, Florian Plettenberg szerint, ha Musialáék nem jutnak tovább a Lazio ellen (az olaszok 1-0-ra nyerték az első találkozót), 

a Bajnokok Ligája-kiesés után Thomas Tucheléknek azon nyomban megköszönik a munkát!

Kérdés: a játékosok mennyire szeretnék, hogy az 50 éves szakember az idény végéig ossza nekik az észt?!

***

Nyitókép, fotó: MTI/AP Martin Meissner 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­­l­­­á­n­y­­o­­k­ ­­v­á­r­­n­a­k­­­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Takagi
2024. március 03. 18:30
Bukta.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. március 03. 15:28
kurva érdekes
antal-2
2024. március 03. 15:06
Hiába bújtatta a pedofílt a fidesz!!! A Mi Hazánk lebuktatta! Györffy Péter! Fenn van a moslék képe is, nézegessétek! https://m.kuruc.info/r/2/271076/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!