Ezért örül Rossi kulcsembere annak, hogy a németeket kaptuk az Eb-n

2024. február 07. 18:52

A nyártól az angol Premier League-ben folytatná Callum Styles, aki már a másodosztályú Sunderland játékosa.

2024. február 07. 18:52
Wolverhampton, 2022. június 14.
Styles Callum a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzésen a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra nyert.

A téli átigazolási szezonba a harmadosztályú Barnsley-tól a Championshipben szereplő Sunderlandhez került februárban Callum Styles. Ha megfelel és jól teljesít, akkor piros-fehérek kivásárolhatják a 18-szoros magyar válogatottat. A középpályás az M1 Sportnak elmondta, hogy januári vakbélműtétje jól sikerült, most már csak a felépülése van hátra, néhány héten belül teljes értékű edzésmunkát csinálhat.

„Azt hiszem, a kölcsön szerződésem akkor lehet végleges, ha sikerül a feljutás, de erről a kluboknak kell dönteniük. Az előző idényben a Millwallal nagyon közel voltunk a feljutáshoz, ám akkor nem mi, hanem a Sunderland jutott be a rájátszásba, most remélem ez ismét összejön a csapatnak”

 – mondta a középpályás. Styles új csapata jelenleg a hetedik, közel a Premier League-be kerülésről döntő rájátszást érő hatodik helyhez. A futballista azt is elárulta, hogy a Sunderland volt a legjobb opció számára télen, mert egy nagy csapatról van szó, amely esélyes a feljutásra. Nagyon szeretne a nyártól a Premier League-ben játszani, de persze előbb a bemutatkozás vár rá új együttesében, amit már nagyon vár.

A magyar válogatottal és a közelgő németországi Európa-bajnoksággal kapcsolatban elmondta, Skócia és Írország játékstílusa közel van az angol focihoz, Skóciának erős csapata van, Írországnak szintén. A skótokkal a nyári Eb-n, míg az írekkel a torna előtti felkészülési mérkőzésen találkozunk Dublinban.

„Az Angliában légióskodó magyarokkal, így Kerkez Milossal és Szoboszlai Dominikkal néha beszélünk az Eb-ről, de inkább a családommal szoktam ezt megtárgyalni, főleg a barátnőmmel. Ez egy olyan torna, amiről álmodtam és keményen dolgoztam, hogy eljussak oda. De még nagyon sok munka áll előttünk addig. Nagyon izgatott vagyok emiatt. Mindig jó ha egy tornán megkapod a házigazdát, ezért örülök a németeknek, mert a fő figyelem rájuk irányul majd. A skótoknál van egy barátom a csapatban, beszéltük is a sorsolás előtt, hogy jó lenne egy csoportba kerülni. Svájcot nem kívántam volna feltétlenül ellenfélnek, nagyon jó, erős válogatott” – összegzett Styles.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2024. február 07. 20:12
Bírom ezt a "kulcsemberezést". Röhejes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!