A Liverpool-szurkolók rajongása nem ismer határokat: újabb dal született Szoboszlai Dominikról! (VIDEÓ)

2024. január 07. 11:06

„I wanna dance with Szoboszlai” – hangzik Whitney Houston világslágerének átirata.

2024. január 07. 11:06

„I Wanna Dance with Szoboszlai” címmel saját verziót készített az „I Wanna Dance with Somebody” című Whitney Houston-slágerre egy liverpooli Szoboszlai-rajongó. A klipet alább tekinthetik meg:

@alekhornes I Wanna Dance With Szoboszlai🎶🇭🇺 You probably have heard this song/chorus already. Im having to much fun with this song, so I added my own verse😅🕺🏼 #carpool #szoboszlai #chant #liverpool #hungary #fyp ♬ original sound - ALEK

Ahogy egy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Szoboszlai Dominik még Liverpoolba való leigazolása előtt megihlette dalos kedvű rajongóit, akik a  The Ragamuffins nevű együttes Harry Styles Watermelon Sugar című számának egy részletét költötték át úgy, hogy az passzoljon a magyar labdarúgóhoz:

Jürgen said, sign for me, you'll be perfect for Liverpool FC. Dominik Szoboszlai, Dominik Szoboszlai. Singing Szoboszlai, Signing Szoboszlai.”

Ez szabad fordításban annyit tesz: „Jürgen azt mondta, írj alá, tökéletes vagy a Liverpool FC-nek. Írj alá, Szoboszlai, írj alá, Szoboszlai.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
véna
2024. január 07. 15:29
fróm hángörí, so boss layee
Unknown
2024. január 07. 13:27
Búcsúzunk címmel??😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!