Dalt írtak Szoboszlairól a Liverpool szurkolók (VIDEÓ)

2023. július 01. 21:46

Alig várják, hogy a magyar játékos aláírja az új szerződését.

2023. július 01. 21:46
null

A Nemzeti Sport szúrta ki, hogy a The Ragamuffins nevű együttes Harry Styles Watermelon Sugar című számának egy részletét költötte át úgy, hogy az passzoljon Szoboszlai Dominikhoz:

Ez szabad fordításban annyit tesz: „Jürgen azt mondta, írj alá, tökéletes vagy a Liverpool FC-nek. Írj alá Szoboszlai, írj alá Szoboszlai.”

Ahogy arról portálunk is beszámolt Pénteken született meg a döntés: Szoboszlai a Liverpoolhoz igazol. A magyar válogatott csapatkapitánya szombaton már meg is érkezett az új csapatához, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és ezt követően aláírja a szerződését. 

***

 

Nyitókép: JAN WOITAS / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tajtajacsak
2023. július 02. 15:50
Jó, de csak a "kispadot fogja koptatni", egyébként is falábú, "engem is vittek volna ha nem sérülök le", és a hajaismilyen... Egyébként meg a Zorbán seggnyalója és különben is Lölö lop. S ha tudni akarjátok még tehetségtelen is! Nem kellett volna stadionokat építeni a tanárok fizetése helyett...Ja és Szájer buzi!
szintetikus
2023. július 02. 08:33
korai lesz ez még
Fatia negra1
2023. július 02. 07:16
Nagyon drukkolunk neked. Nehogy úgy járj, mint a szegény Bognár kapusunk, akit brutális hibája miatt Klopp többet nem is foglalkoztatott.
Házam Hazája
2023. július 01. 23:39
Az lenne a méltatandó, ha hat hónap múlva inkább visszatérne a saját hazájába és saját "klubot" alakítana. Argentin nyomornegyedekből is épített a nyugat csapatokat. A hozomány persze hol landolt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!