Késeket és viperákat foglaltak le a rendőrök a Fradi-meccsre készülő szurkolóktól

2023. december 14. 15:16

Így megakadályozták a meccs előtti szokásos balhét.

2023. december 14. 15:16
null

Szurkolói összecsapást akadályoztak meg a budapesti rendőrök – írja a police.hu.

A kérdéses meccs nem más, mint a ma esti sorsdöntő Ferencváros-Fiorentina összecsapás, amelyen nem csak azért várható feszült hangulat, mert a továbbjutásról, illetve a csoport első helyéről is dönthet, 

hanem mert az októberi odavágón is történt néhány kisebb atrocitás az egymással a klubszínek miatt haragban álló szurkolótáborok között.

A firenzei lilák ráadásul az újpestiek segítségére is számíthatnak, illetve számíthattak volna a meccsnapot megelőző verekedés keretében, de erre nem került sor, mert a rendőrök a VII. és VIII. kerületben gyülekező magyar és külföldi szurkolói csoportokat igazoltatták szerda este,

 mivel többen közülük maszkot viseltek, és különböző ütőszerszámokat láttak náluk.

Többek között késeket, fémrudakat, szerszámnyeleket és pirotechnikai eszközöket foglaltak le, emellett két magyar és egy olasz állampolgárságú férfit állítottak elő, ellenük a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt indult eljárás.

Nyitókép: police.hu

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2023. december 14. 16:58
gyanúsak, szerintem simán megállná a helyét a terrorizmus előkészülete aztán eltölthetnének 4-5 évet a sitten
2023. december 14. 16:18 Szerkesztve
Győriként, ETO szurkolóként bevallom, alapos okom van rá, hogy ne szeressem a Fradit, de aki ma magyar állampolgár létére az olaszoknak szurkol, az hazaáruló, és a csapatát (Dózsa) azonnal ki kell zárni a magyar bajnokságból, még azelőtt mielőtt úgy is kiesik az NB1-ből!!!
t-a-bandi
2023. december 14. 15:37
Orbán kutyái
I_Isti
2023. december 14. 15:34
Ütőszerszám. Ja. A kapanyél pl. nem szerszám, hanem szerszámnyél. Viszont van, akinek a kezében el tud sülni. Másoknak meg a szájából tud kiesni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!