Így áradoznak újra az angol lapok Szoboszlairól

2023. december 21. 08:21

A The Telegraph kritikája azzal a címmel kezdődik, hogy a Liverpool motorja újra duruzsol, Szoboszlai Dominik visszatalált a legjobb formájához.

2023. december 21. 08:21
Dominik Szoboszlai of Liverpool during the Premier League match between Newcastle United and Liverpool at St. James's Park, Newcastle on Sunday 27th August 2023.

Az angol sajtó szuperlatívuszokban értékeli Szoboszlai Dominik teljesítményét, amelyet a Liverpool–West Ham United (5–1) angol Ligakupa-mérkőzésen nyújtott, szinte csak nyolcasokkal honorálják – írja az Index. Szoboszlai 25 méteres bombája nyitotta meg a gólok sorát. Az elődöntőben január 8-án a Fulham lesz a Vörösök ellenfele.

Ezt is ajánljuk a témában

A The Telegraph kritikája azzal a címmel kezdődik, hogy a Liverpool motorja újra duruzsol, Szoboszlai Dominik visszatalált a legjobb formájához. Az értékelés így folytatódik: „Szoboszlai Dominik mindenkit emlékeztetett, milyen nagyszerűen játszik ebben a szezonban, miközben a Ligakupa elődöntőjébe segítette a Liverpoolt”. A lap hízelgő párhuzamot von Cristiano Ronaldo és Szoboszlai rúgótechnikája között.

Nyitókép: Robert Smith/MI News/NurPhoto

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2023. december 23. 12:05 Szerkesztve
Minden meglesz, ami meglehet! YNWA!
pragmatika
2023. december 21. 19:26
Szép volt Szobi, csak így tovább. Én konkrétan megnyugodtam, hogy ismét a jó formáját nyújtja. Én azért még mindig nyugtalan vagyok. Nem féltékenyek rá a csapattársak ? (Idejön ez a fiatal jóképű játékos, egy futball szempontjából "MÁR VAGY MÉG " nem jegyzett helyről, aztán visz mindent .) Néha gyanúsan kerülték az előző meccseken a passzokkal a Domit. A gólnál is az ünneplés olyan "na, jó, gratuláljunk, mert úgy illik" jelenetnek tűnt.
lkalmar
2023. december 21. 15:35
Áradoznak, áradoznak... Mit számít az? Majd Teddy bácsi megmondja, hogy jó formában van-e Dominik! (Nyilván nincs) ;)
simonpali
2023. december 21. 13:41
Hatalmas gratula Dominiknak! Bravo!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!