Szoboszlai: Négy órád van arra, hogy azt csináld, amit akarsz (VIDEÓ)

2023. november 11. 11:24

A magyar klasszis szerint itt dől el, ki, mire fordítja az idejét minden nap.

2023. november 11. 11:24

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott kapitánya, és a Liverpool új sztárja nemrég interjút adott a Fodball Podcastnak. A játékos ebben többek között beszélt a Liverpoolba való beilleszkedéséről és az idáig tartó útról, a különböző edzésmódszerekről, az apai szigorról, de még a focisták esetében ritkán taglalt magányról is. 

Egy most felkapottá vált videórészletben pedig azt ecsetelte, hogy egy nap 24 órából áll: ebből nyolcat alszunk, nyolc órát dolgozunk. Majd megjegyezte, hogy a fennmaradó nyolcból pedig három elmegy az evéssel és a készülődéssel. Ezután felhívta arra a figyelmet, hogy csak 

négy órád van arra, hogy azt csináld, amit akarsz”.

„Van, aki arra fordítja az időt, hogy megy ide-oda. 

Vagy leülsz és tanulsz vagy kimész a pályára, és focizol. 

S jön a következő nap, és megint csak 24 órád van” – zárult az interjúrészlet.

Az említett kisvideót alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: IAN HODGSON / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. november 11. 17:15
"Szoboszlai: Négy órád van arra, hogy azt csináld, amit akarsz " Nekem ne dirigáljon ez a Mandiner kurvája! Saját magának parancsolgasson!
Hobbi.Gilda
2023. november 11. 13:10
TeCCenek a nicknév mögül fanyalgó lúzerek fanyalgásai. Ugyan lehet, hogy két egyenesen nem tudnak rúgni, vagy a félpályáról a tizenhatos területébe - lepattanás nélkül - berúgni a labdát, de ők ideXarják saját maguk személyiségéről a tanusíványukat= hitvány senkik.
freely
2023. november 11. 12:34
Na végre van Dominik. Most már csak egy jó kis Tóth Gabis sztori kellene.
Sztrovacsek
2023. november 11. 12:04
Most akkor kezdjem el sajnálni? "Asszongya" a múltkor a riporter a TV-ben, - egy BL meccs kapcsán(!) - hogy túlterheltek a játékosok, mert sorozatban kell nekik meccseket játszani. Bajnokság, BL, kupa, Nemzetek Ligája, EB-VB selejtezők, stb... Há" bakker, ennyi pénzért napi 8 órában is focizhatnának. szerintem Mellesleg a három műszak a futószalag mellett kicsit fárasztóbb, és valamivel kevesebbet fizet. megint csak szerintem
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!