Horvátország
ÉLŐ
Albánia

Résen kell lennie annak, aki belépőt szeretne a magyar válogatott meccsére a foci Eb-n

2023. november 21. 09:38

Kiderült, hogy mikortól lehet megvásárolni a jegyeket.

2023. november 21. 09:38

A Mandiner pénteken beszámolt róla, hogy a 2024-es Európa-bajnokságra a jegyértékesítés első szakasza október 3-án kezdődött. Az október 26-ig tartott időszak keretében 1.2 millió jegy talált gazdára. A következő értékesítési szakaszokban ennél kevesebb belépőt kínálnak majd.

A csoportsorsolásra azonban csak december 2-án kerül sor Hamburgban, ezért az eddig jelentkezők nem tudhatják, melyik csapat mérkőzésére kapnak jegyet.

Azóta kiderült, hogy december 4-én, két nappal a csoportsorsolás után indul a jövő évi,

németországi labdarúgó Európa-bajnokságra szóló jegyek értékesítésének második szakasza a német szövetség (DFB) hétfői bejelentése szerint.

Addigra huszonegy válogatott szerez indulási jogot a kontinensviadalra – a magyar csapat már múlt csütörtökön kijutott –, és ezen együttesek szurkolói juthatnak belépőhöz. A következő értékesítési szakasz jövőre esedékes, amikor mind a 24 résztvevő ismert lesz.

***

Ezt is ajánljuk a témában

(Mandiner / MTI)

Nyitókép: GEORGI PALEYKOV / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!