Lendületet vehet Szoboszlai a bolgárok elleni EB-selejtező előtt

2023. november 12. 09:33

Szoboszlai a Brentford elleni találkozón szerezheti meg a kellő lendületet a jövő heti EB-selejtezők előtt.

2023. november 12. 09:33
Budapest, 2023. október 14.
Szoboszlai Dominik a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk hetedik fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Szerbia mérkõzésen a Puskás Arénában 2023. október 14-én.
MTI/Czeglédi Zsolt

A Toulouse elleni, szerencsétlen körülmények között elveszített Európa-liga csoportmérkőzésen csereként kapcsolódott be a játékba Szoboszlai Dominik. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya ma a Liverpool számára könnyebbnek látszó, Brentford elleni találkozón készül lendületet venni a jövő heti Eb-selejtezők előtt.

Ezt is ajánljuk a témában

Szoboszlai segíthet a Liverpoolnak visszatérni a győztes útra. A 2023-24-es szezonban először fordult elő, hogy Szoboszlai csapata két egymást követő mérkőzésen nem tudott győzni. A Premier League előző fordulójában a Jürgen Klopp vezette együttes 1-1-re végzett a Luton ellen, majd a hétközi Európa-liga csoportmérkőzésen 3-2-re kikapott a francia Toulouse otthonában.

Szoboszlai nyáron csatlakozott a csapathoz, remekül kezdte a Liverpoolban, gólt szerzett, gólpasszokat osztott ki, szeptember hónapban pedig a legjobb játékosnak választották. Nem is lehetett volna látványosabb a beilleszkedése a világ legerősebb bajnokságába. Bár az utóbbi pár meccsen talán kissé elmaradt a szezon eleji teljesítményétől, 

a Brentford elleni mérkőzés kiváló lehetőség arra, hogy lendületet vegyen a következő kihívásokra, 

a november 16-i Bulgária és a november 19-i Montenegró elleni sorsdöntő Eb-selejtezőkre.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!