Itt az újabb Forma-1-es botrány: egymásnak esett Hamilton és Alonso!

2023. november 28. 19:00

A brit súlyos váddal illette a másik világbajnokot.

2023. november 28. 19:00
F1 Grand Prix Of The Netherlands

A 2023-as Forma-1-es szezon zárófutama után a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton azzal gyanúsította meg a mezőny másik veteránját, Fernando Alonsót, hogy szándékosan játszadozott vele a versenypályán – számolt be az Origo.

Az egyik boxkiállás után ugyanis Alonso épp Hamilton elé került vissza, és a brit pilóta szerint váratlanul levette a lábát a gázpedálról, majd büntetőfékezést hajtott végre vele szemben. Az esetet követően Hamilton többször is panaszkodott erre a csapatrádióban, majd a futam után is szóvá tette.

Alonso azonnal reagált a vádakra. Elmondta, szó sem volt büntetőfékezésről, csupán el akarta engedni Hamiltont, hogy utána ő nyithassa ki a hátsó szárnyát.

„Egyértelmű, hogy Lewis nagyon ért a Formula-1-hez, rendkívül okos, sok a tapasztalata, de nekem még nála is több – mondta viccelődve, majd felidézte, hogy 2013-ban, Kanadában már volt egy hasonló párbajuk – Akkoriban, Kanadában ugyanezt játszottuk végig, de akkor is és most is én nyertem, tehát minden rendben van.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. november 29. 11:33
A nigger majom buta, mint a tök.
bori1980
2023. november 29. 07:34
NYOLCSZOROS??????? 8x?????? Világbajnok????? Így mutatja meg a cikk írója, hogy mennyi köze is van ehhez a sporthoz. JAVÍTSÁTOK ki, mert égeti a szemet
Obsitos Technikus
2023. november 29. 00:06
Szerencse, hogy ezek nyitott versenyautók. Nem férne be az arcuk.
Kozmosz
2023. november 28. 23:35
A következő érdekfeszítő Szoboszlájról lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!