Ezt nem láttuk jönni: így árul fánkot Szoboszlai Dominik (VIDEÓ)

2023. november 29. 08:28

A Liverpool játékosai nagyot alakítottak, utcai árusként is.

2023. november 29. 08:28

A TikTok-on terjed egy videó, amiben a Liverpool sztárjai, Szoboszlai Dominik, Konate és Gravenberch az Anfieldet a bolt pultjára cserélik: 

megpróbálják meggyőzni a szurkolókat, hogy vegyék meg a fánkjaikat. 

Ibrahima Konate, Ryan Gravenberch és Szoboszlai Dominik a pályán mind jó barátok, de úgy tűnik, a versenyszellemük a fánkboltban szárnyal igazán – írja a Daily Mail. 

Mint kiderült, a Vörösök triója a VistaPrint-tel való együttműködés keretében látogatott el a The Bagelrybe, ahol azt a feladatot kapták, hogy gyanútlan szurkolóknak mutassák meg értékesítési képességeiket. Nézze meg, hogy sikerült:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2023. november 29. 11:29
Szánalmas. Azt is megírják majd egy nap hányszor fingik, és milyen hangerővel?
ada17
2023. november 29. 10:42
EZT NEM LÁTTUK JÖNNI, basszátok meg!!! Olcsó, szar bulvár szöveg. HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!!!! ÉS A HOPPÁT IS!!! Minek hergelitek itt a népet? Aki ezeket irja menjen a Blikkhez!!!!!
llnnhegyi
2023. november 29. 10:13
Mondatnak bármit. Szoboszlaki Dominik szenzációs gólvágó , mulattató, tréfás, közösségi,jó ember, barát, fiú....celeb,vagy amit akartok.
john-lennon-a-libsik-kiralya
2023. november 29. 10:07
Szoboszlai a migránssimogató.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!