Egy 17 éves magyar kapus is helyet kapott a Barcelona meccskeretében

2023. november 24. 19:53

Inaki Pena és Ander Astralaga is előtte áll a sorban, ezért koránt sem biztos, hogy be is mutatkozik a gránátvörös-kékek felnőtt csapatában.

2023. november 24. 19:53

A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a hétvégi, Rayo Vallecano elleni meccskeretben a magyar kapustehetség, Yaakobishvili Áron is helyet kapott – olvasható a Sportal.hu hasábjain.

A Barcelona szombaton játszik a Rayo Vallecano ellen a La Liga 14. fordulójában. A csapat első számú kapusa, Marc-André ter Stegen sérüléssel bajlódik, ezért Xavi Hernández és stábja a keretösszeállításkor úgy döntött, hogy 

a 17 éves magyar tehetségnek, Yaakobishvili Áronnak szavaz bizalmat.

–írta meg a portál.

Hozzátették: ez nem jelenti azt, hogy a magyar tehetség be is mutatkozik a gránátvörös-kékek felnőtt csapatában, – ugyanis Inaki Pena és Ander Astralaga is előtte áll a sorban – de akár ez is megtörténhet. 

Nyitókép: Yaakobishvili Áron

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OszkárOszi
2023. november 24. 23:17
Miért úgy reagálnak ezek minden ilyen írásra, cikkre, mintha kötelezően ezt olvasnák minden ilyenben: marxisták és bolsevikok szoptok, szoptok, szoptok... (?)
hatosagiarastyukpetesejt
2023. november 24. 21:08
A cikkírónak üzenem: a korántsem egybeírandó! https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/k-359B8/korantsem-381E7/
sinistra-4
2023. november 24. 20:57
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."(Bill Shankly) Te csak ne okoskodj kis búzamókus. Inkább csak továbbra is játssz papás papást. :-)
Squalline
2023. november 24. 20:44
Úgy tudom, hogy a korosztálya utánpótlás csapatában viszont ő az első számú kapus, vele tolják az ifi bl-t bajnokságot stb. Nagy dolog, hogy leültetik a felnőtt kispadra, ez hatalmas elismerés egyben a képzés része is, nyilván. 99% hogy nem áll be, de mivel nem veheti tutira, teljes intenzitással kell készülnie lélelekben. Gratulálok és hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!