A magyar válogatott legyűrte a szlovákokat, készülhet a románok elleni vb-elődöntőre!

2023. november 03. 10:37

A himnuszbakin is túltették magukat – hiba nélkül menetelnek az Egyesült Arab Emírségekben zajló világbajnokságon a magyar focisták.

2023. november 03. 10:37

A magyar minifutball-válogatott a világbajnokság csoportkörében előbb Portugáliát, majd Líbiát és Szerbiát múlta felül egy góllal a csoportkörben. Nagy Lajos csapata ezt követően a szerdai nyolcaddöntőben 3–0-ra verte Egyiptomot, ezzel pedig már a negyeddöntős helyét is megváltotta a világbajnokságon.

A válogatott a Szlovákia elleni mérkőzésen sérült csapatkapitánya, Barabás Miklós nélkül lépett pályára a fülledt melegben az ismételten szép számú, talán minden korábbinál népesebb magyar szurkolótábor előtt – tudósított az Origo. A srácokat az sem zavarta meg, hogy a magyar himnusz helyett a gólörömöknél használt Az éjjel soha nem érhet véget slágert játszották le a találkozó elején.

Nagy csatában Kiss Gábor góljával végül nyertünk a szlovákok ellen, hátul a magyar védelem pedig ismét hibátlanul tette a dolgát, öt mérkőzés után mindössze egyetlen kapott góllal áll,

és a lényeg: a magyar csapat ismét bejutott a világbajnoki elődöntőbe!

A legutóbbi vb-n negyedik helyen záró, a világranglistán ötödik magyar válogatott az elődöntőben a vb-bronzérmes és Eb-ezüstérmes románok ellen meccsel. A másik ágon Kazahsztán és az Eb-címvédő Azerbajdzsán küzd meg egymással a fináléba kerülésért.

A nyitókép forrása: Origo.hu/Hegedűs Gábor

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
x450x00220x14658450x77xxx
2023. november 03. 20:48
Nincsenek orvosok, bezárják az urológiai fekvőbetegosztályt a szolnoki kórházban https://telex.hu/belfold/2023/11/03/elmentek-az-orvosok-bezarjak-az-urologiai-fekvobetegosztalyt-a-szolnoki-korhazban Ettől nem rettegnek a magyarok?
Gullwing
2023. november 03. 12:14
Szép siker!
Ergit
2023. november 03. 11:55
Csak így tovább!!!!
Tasi János
2023. november 03. 10:45
Hajrá fiúk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!