Már balladát is írtak Szoboszlairól a liverpooliak (VIDEÓ)

2023. szeptember 05. 17:03

Ebből kissé idealizált változatban ismerhetjük meg, hogy került a magyar játékos az angol sztárcsapathoz.

2023. szeptember 05. 17:03
null

Alighogy megíruk, hogy máris dalt írtak a vasárnap gólt szerző Szoboszlairól a Liverpool szurkolói, máris újabb fejleményekről számolhatunk be.

Ezt is ajánljuk a témában

A TrollFoci internetes mémoldal szúrta ki, hogy egy másik liverpooli fanatikus egy balladaszerű költeményt fabrikált a magyar játékosról, amit elő is adott – bár ettől el tudtunk volna tekinteni.

Ebben a balladában kissé idealizálva ismerhetjük meg a magyar játékos június végi leigazolásának történetét: eszerint a vörösök német edzője, Jürgen Klopp elment a lipcsei piacra egy tömött pénztárcával, és megkérdezte, hogy van-e egy erős, technikás középpályás, majd leigazolta Szoboszlait.

 Nyitókép: SUHAIMI ABDULLAH / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
attilaostora
2023. szeptember 05. 19:34
Sztem fogjuk ezt hallani az Anfield-en, amint tizezrek enekelik
Ízisz
2023. szeptember 05. 18:26
Z. Kérem a mandi komment szekció troll csűrhéit a posztra, munka van!!! Kezdjék el sűrgősen köpködni a Mandit, Szoboszlait és mindenkit aki róla pozitívat mer írni, mondani!!! Gyerünk csicska hazaáruló bérkommentelő cselédek, dolgozatok meg a guruló centekért!!! 💯👎💤
Narancsisten
2023. szeptember 05. 18:21
Orbán rendesen belenyúlt a zsebetekbe szoponcok, hogy a Liverpool megvegye ezt a falábút és játszassa! Nem tud focizni, de azt jól csinálja!
123321
2023. szeptember 05. 18:15
de kurva unalmas...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!