Így értékelte szerdai bombagólját Szoboszlai Dominik

2023. szeptember 28. 08:57

Az eddigiek alapján a csapat bízik benne, hogy képes gólszerzési lehetőségeket teremteni.

2023. szeptember 28. 08:57
SZOBOSZLAI Dominik

Nagyon különlegesnek nevezte Szoboszlai Dominik, a Liverpool magyar labdarúgója a szerda esti gólját, mellyel 2-1-re alakította az állást a másodosztályban éllovas Leicester City elleni angol Ligakupa-mérkőzésen.

A 16 közé jutásért rendezett liverpooli párharcban a nemzeti együttes 22 éves kapitánya a 65. percben, 1-1-es állásnál lépett pályára, öt perccel később pedig húsz méterről hatalmas erővel, védhetetlenül rúgta a labdát a jobb felső sarokba. A mérkőzést végül 3-1-re nyerte a hazai csapat, amely a nyolcaddöntőben Kerkez Milos együttesével, a Bournemouth-szal találkozik majd.

„Az igazat megvallva, amióta itt vagyok, mindig ugyanúgy kezdünk, 1-0-s hátrányba kerülünk, de mindig, minden meccsen jól reagálunk. Nem számít ki van a pályán és ki jön be, csapatként dolgozunk és a végén mindig miénk a három pont vagy mi jutunk a következő fordulóba” – mondta klubja honlapján az újabb fordításra vonatkozó felvetésre.

Ezt is ajánljuk a témában

Arról is kérdezték, hogy úgy látszik, 

az eddigiek alapján a csapat bízik benne, hogy képes gólszerzési lehetőségeket teremteni.

„Igen, amint mondtam, mindegy ki játszik éppen, mindenki a legjobbját nyújtja. A tapasztalattal rendelkező idősebbek segítik a fiatal srácokat. Tényleg csapatot alkotunk, ez egy nagy keret, melyben mindenki készen áll arra, hogy elvégezze a feladatát” – folytatta.

Szoboszlai mindig kész harcolni a csapatért, a szurkolókért és magáért

„Nagyon különleges volt” – emlékezett vissza a góljára. „Nem tudom, hogy ez volt-e a legnagyobb, de az egyik legnagyobb” – vélekedett, emlékeztetve arra, hogy a válogatottban és a Salzburgban is szerzett olyan gólt, amely a legemlékezetesebbek közé tartozik.

A remek rajtját illetően úgy fogalmazott: teszi a dolgát, keményen dolgozik, és mindig kész harcolni a csapatért, a szurkolókért és magáért. Hozzátette: sok lehetőséget kap, és szeretne valamit visszaadni.

A sorozatban elért hét győzelemről úgy vélekedett, 

meccsről meccsre lépegetnek, nem gondolnak hosszú távra előre.

„Természetesen soha nem akarsz vereséget szenvedni, de reálisnak kell lennünk. Most a Tottenhamre figyelünk, hogy meglegyen a három pont, aztán a következő hétre” – utalt arra, hogy a Premier League-ben – melyben a második helyen állnak – szombaton Londonban játszanak rangadót. 

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Nyitókép: MTI/AP/Jon Super
 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. szeptember 28. 10:39
A húst kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk, és az olajon az apróra vágott hagymával, paprikával és paradicsommal, 1 evőkanál pirospaprikával, kis vízzel puhára pároljuk. Utána 2 liter vízzel felengedjük. Beletesszük a felszeletelt zöldségeket, a leveskockát, a pritamint, a bort, hozzáadunk 1 kávéskanál sót és 1-1 késhegynyit a fűszerekből. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul. A lisztből kis sóval, vízzel, 1 tojással kemény tésztát készítünk, és csipetkét szaggatunk belőle, és a krumplival egyidejűleg azt is a levesbe főzzük. (A csipetke félkörömnyi, laposra formázott.) 10 perc múltán szórjuk bele az apróra vágott petrezselymet is. Ha nem elég piros a színe, pirospaprikát, ha szükséges, sót is teszünk bele. Egyet forralunk még rajta, és tálaljuk.
Locomotive
2023. szeptember 28. 09:46
Domi, gyereket akarok tőled :-) Egyébként helyezhette volna azért azt a kis gólocskát, erő sem volt igazán benne, no meg kenyér ára sem ment lejjebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!