Fény derült a titokra – ezt itta Szoboszlai a bombagólja előtt

2023. szeptember 28. 11:37

A csapattársai árulták el az Instagramon.

2023. szeptember 28. 11:37

A Mandiner szerdán beszámolt róla, hogy egy gyönyörű kapufás bombagóllal villantott a Liverpoolban Szoboszlai Dominik. Szinte hihetetlen, alighogy beállt, máris gólt szerzett a Liverpool-Leicester Ligakupa-meccsen.

Nem véletlen, hogy az óriási bomba a Real Madrid sztárját is lenyűgözte.

Jude Bellingham, aki hét meccsen hat gólt lőtt eddig a spanyoloknál és aki a tavalyi szezonban a Bundesliga legjobbja volt hozzászólt Szoboszlai új posztjához az Instagramon.

Szoboszlai Dominik még az éjjel megosztott egy bejegyzést az Intsagram-oldalán, amihez egyre több gratulációk érkezik. Alexis Mac Allister, Szoboszlai argentin világbajnok csapattársa is hozzászólt a bejegyzéshez.

„Igyál továbbra is matét” – fogalmazott.

Ezzel kapcsolatban írt Darwin Núnez is. „Hát milyen matét adtál neki, ezek után mindig innia kell majd, hahaha” – írta.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: PETER POWELL / AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2023. szeptember 28. 22:25
Disznóturhát ivott. Vagy a dzsudszi ondóját. Ez a két eset lehetséges.
akkor ki
2023. szeptember 28. 19:50
Még több Szoboszlai cikket, mindent tudni akarunk róla! Még többet! Mit eszik, hogy alszik, mennyit edz naponta, milyen kocsija van most, milyen kocsit fog venni, a lakása milyen, hány szobás, melyik másik nagy híresség lakik közel hozzá, mikor kel és fekszik, mikor eszik utoljára és mit, Fannival beszélgetnek e sokat, az apja mit mondott a bomba gólra, mennyit költ naponta, kivel a legjobb a kémia a klubon belül, Klopp milyen kocsival jár be edzésre, Klopp farmeros vagy mackónadrágos, Nunez haja milyen mikor nincs felkötve kontyba, Dominik anyukája a zúzapörin kívül milyen finomságot szokott főzni ha itthon van, a kishúga milyen tanuló, mi lesz ha megkeresi a Reál????!!! Stb. Kérjük a cikkeket, de csak fotókkal együtt! Köszönjük mandi a libsik nevében is!
akkor ki
2023. szeptember 28. 19:41
Agyasok! Akit nem érdekel ne olvassa és pláne ne kommentelje! Én sem olvasok dzsoni depp pesti utcán vagy a tótok szerencsétlenkedéseit, mert nem érdekel.
Akitlosz
2023. szeptember 28. 14:38
Mérgezett egeret csukában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!