„Annyiszor akarok játszani, amennyiszer csak tudok” – nyilatkozta Linz után Szoboszlai Dominik

2023. szeptember 24. 07:58

A magyar klasszis vasárnap a West Ham ellen várhatóan a kezdőcsapat tagja lesz.

2023. szeptember 24. 07:58
Wolverhampton Wanderers v Liverpool FC - Premier League

Vasárnap ismét az angol bajnokságban lép pályára a Liverpool. A Magyar Nemzet ennek kapcsán arról ír, hogy Jürgen Klopp vezetőedző nehéz mérkőzésre számít a Premier League hatodik fordulójában a West Ham United ellen, miközben Szoboszlai Dominik véget vetne annak az idénybeli tendenciának, hogy a Vörösöknek hátrányból kell felállniuk.

A lap felidézte, hogy csütörtökön mindkét csapat az Európa-liga csoportkörében lépett pályára, s mindkettő hátrányból fordítva nyert 3-1-re. A Liverpool együttesében Szoboszlai Dominik ezen a mérkőzésen a kispadon kezdett, 

a West Ham ellen viszont várhatóan a kezdőcsapat tagja lesz.

Idézték a vezetőedzőt, aki korábban kijelentette, hogy a sorozat egyik esélyeseként komolyan veszik az Európa-ligát, a számítása összességében bejött azzal, hogy B-csapattal kezdett Linzben. A három pontot megszerezte a Liverpool, az alapemberek pedig pihentek, még ha a magyar klasszis vagy Mohamed Szalah csereként végül pályára is lépett Ausztriában.

Ezt is ajánljuk a témában

Klopp szándékosn pihentette Szoboszlait

A Liverpool hivatalos oldalának Szoboszlai azt nyilatkozta, „azt gondolom, minden futballista álma, hogy Liverpool játékosa legyen, ez a világ egyik legnagyobb klubja. 

Annyiszor akarok játszani, amennyiszer csak tudok, én is élvezem és a szurkolók is élvezik.

Így aligha jelentkezhetett önként arra, hogy Linzben csak a kispadon kezdjen. Ugyanakkor a Premier League-ben eddig a Liverpool öt meccsét kivétel nélkül végigjátszotta, a hosszú idényre gondolva pedig szükséges lépés mellett döntött Klopp, amikor egyik legfontosabb játékosát egy órán át pihentette – írta a Magyar Nemzet.

Nyitókép: NurPhoto via AFP

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2023. szeptember 24. 08:59
I feel the earth move under my feet Kapd be a faszom.
I feel the earth move under my feet
2023. szeptember 24. 08:12
Annyiszor szeretnénk Szoboszlais "egyperceseket" olvasni, amennyiszer csak lehet! Lehetne szoboslais haiku, napi rajz szoboszlairól, kellenének szoboszlais viccek.. szoboszlais kvíz, keresztrejtvény és kifestő, meg amit ötévesen a dörmögő dömötörben annyira szerettem: a pontokat megfelelő sorrendben vonallal összekötve egy szoboszlai rajzolódna ki, amint gyorsan fut!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!